Zgodovinski uspeh članske ekipe Hokejskega kluba Dolenjske Toplice

16.4.2024 | 10:20

Članska ekipa HKDT po osvojenem 3. mestu v 1. Fischer Hockey ligi 2023/2024

Članska ekipa HKDT po osvojenem 3. mestu v 1. Fischer Hockey ligi 2023/2024

Člani Hokejskega kluba Dolenjske Toplice so pretekli vikend na zadnji tekmi sezone s 7:4 premagali ekipo Luftarji Tupaliče in osvojili 3. mesto v 1. Fischer Hockey ligi za člane. Prvo mesto oz. naslov državnih prvakov je pripadel ekipi HK Dinamiti iz Horjula.

Trener ekipe HKDT, Klemen Sodržnik, je po koncu sezone povedal: “Današnja zmaga je več kot zaslužena. Borili smo se ne samo na zadnji tekmi, ampak skozi celotno sezono. Ta “projekt” se je začel že nekaj let nazaj in danes smo dobili nagrado, ki je zgodovinskega pomena za Hokejski klub Dolenjske Toplice. Vem in verjamem, da se bomo drugo leto na igrišče vrnili še močnejši. Mirne vesti lahko rečem, da si drugo sezono želim še više. Izjemno sem vesel in ponosen, da je najboljši igralec lige postal “topličan” – novomeščan Marko Pirnar, ki je skozi celoto sezono kazal in dokazal, da sodi v sam vrh inline hokeja.“

Za vse hokejske navdušence pa še vabilo: prvi vikend v juniju boste lahko v živo navijali za dolenjske šampijone. Turnir bo prvič potekal na novopokritem inline hokej igrišču pri OŠ Dolenjske Toplice. Prvi dan turnirja (1.junij) bodo moči merile članske ekipe, drugi dan (2. junij) pa ekipe U12 in U15.

S. G.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava