ŽRK Krka: Franci Bačar predal žezlo

23.4.2024 | 09:40

ŽRK Krka: Franci Bačar predal žezlo

V sredo, 17. aprila 2024, je v prostorih športne dvorane Stopiče potekala letna skupščina kluba. Po 10 letih je dosedanji predsednik kluba ŽRK Krka g. Franci Bačar predal svojo funkcijo novoizvoljenemu predsedniku – g. Nenadu Mišiću. V nadaljevanju njegovega delovanja mu bodo pomagali tudi osveženo predsedstvo, nadzorni odbor in disciplinska komija. 

V nadaljevanju seje so člani ocenili delovanje kluba v letu 2023 in skupaj sprejeli cilje za leti 2024 in 2025. Ekipa uprave se zaveda morebitnih izzivov v prihajajoči sezoni, zato so cilji zadani jasno in premišljeno. 

Na tem mestu bi se zahvalili vsem prisotnim, ki izkazujete podporo in pomagate ustvarjati prihodnost kluba. Izredna hvala tudi dosedanjemu predsedniku Franciju Bačarju za čas in trud, ki ga je v preteklih letih svojega delovanja namenil klubu.

Srečno pa na prihajajoči poti želimo novi ekipi uprave pod vodstvom predsednika Nenada Mišića. Z jasnimi cilji in kolektivnim delom verjamemo, da smo kos vsaki oviri. Srečno in uspešno v nadaljevanju sezone!

ŽRK Krka

Galerija

_zzzrk (1)
_zzzrk (2)
_zzzrk (3)
_zzzrk (4)
_zzzrk (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava