Inline hokej turnir v novi dvorani

23.5.2024 | 08:40

1. & 2. junija Hokejski klub Dolenjske Toplice gosti tradicionalni mednarodni inline hokej turnir v novopokriti hokejski dvorani pri Osnovni šoli Dolenjske Toplice.

Inline hokej turnir v novi dvorani

V soboto, 1. junija, bo dogajanje še posebej pestro. Za prvaka Toplic se bodo ves dan borile članske ekipe iz Slovenije, Hrvaške, Makedonije in Italije. Svoj prihod so napovedali številni znani slovenski hokejisti, med njimi Rok Tičar, Robert Sabolič, Blaž Tomaževič, Žiga Pance, Jaka Sodja, Urban Sodja, Žan Jezovšek, Gašper Glavič, Gregor Koblar, Andrej Hebar in drugi.

Pred polfinalnimi in finalnimi obračuni, ob približno 18:00 uri, bo na programu uradna otvoritev nove hokejske dvorane, projekta, ki smo ga v klubu sanjali 30 let in ga s pomočjo občine Dolenjske Toplice in ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport letos tudi uresničili.

Za večerno zabavo bo poskrbel ansambel Rock Defekt, za preizkus sreče srečelov, seveda pa bo poskrbljeno tudi za pijačo & jedačo.

V nedeljo, 2. junija, bo potekal otroški inline hokej turnir kategorij U12 in U15.

Tako v soboto kot v nedeljo bodo na novem topliškem “parketu” nastopili domači šampijoni, ki računajo na bučno podporo s tribun.

Se vidimo v Toplicah!

S. G.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava