Tapkamo tudi mi

15.11.2014 | 10:00

Tapkamo tudi mi

Tudi ta četrtek je bil za nas nekaj posebnega, saj smo se spet naučili nekaj novega - tapkanje . Metoda EFT je zdaj že marsikomu znana, saj gospa Pika Rajnar že več let širi to metodo zdravljenja in skrbi za sebe po Sloveniji. Pred 6. leti je bila že z nami, takrat je svoje spoznanja po internetu širila in dovolila posneti zapisano.

Sedaj ima že tri knjige, ki natančneje razložijo in objasnijo to metodo. V knjigah EFT ZA TELEBANE, KAKO MI JE EFT SPREMENIL MOJE ŽIVLJENJE IN SLIKANICA ZA OTOKE ČAROVNIKOVE ŽELJE poučuje in odkriva, kako so ljudje sprejeli to metodo in si pomagali. Tudi sama pomaga otrokom v stiski, zato slikanica, da bi otroci že sedaj znali poiskati prave točke pomoči. S prsti udarjati po akupunkturnih točkah uravnavamo ravnovesje v sebi. Tehnika doseganja čustvene svobode nam hitro, učinkovito in enostavno prežene tesnobo, skrb, dvigne motivacijo in nam pomaga,da korajžno stopimo naprej. Sama predavateljica pravi, da tapkanje pri opazovalcu vzbudi posmeh in čudenje, a nič zato.

Duhovita in zanimiva spoznanja predavateljica kar seje med poslušalce in prepričljivo dokazuje tudi s svojo mladostno postavo in odprtim srcem, da metoda deluje. Mnoge delavnice učijo o tem, zato so dostopne tudi v manjših krajih. Vse imamo pri roki-svoje roke in točke na telesu. Treba je le znati in delati. Tako si pomagamo iz stisk v stresu. Tapkajte z nami ali sami in se osvobodite strahu, jeze, bolečin.

Pomagaj si sam in ...

Zapisala Lizika Vardijan, članica U3O pri RIC-u Novo mesto

Galerija

tapkamo-01
tapkamo-02
tapkamo-03
tapkamo-04
tapkamo-05
tapkamo-06
tapkamo-07
tapkamo-08
tapkamo-09

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava