Noč nakupov - Srce Dolenjske v metropoli Dolenjske

6.10.2016 | 14:15

Noč nakupov - Srce Dolenjske v metropoli Dolenjske
Noč nakupov - Srce Dolenjske v metropoli Dolenjske

Tudi jesenska noč nakupov je poskrbela za živahno in pestro dogajanje v metropoli Dolenjske. Pod okriljem Zavoda "Grem v mesto" so se ponovno združili vsi trgovci, podjetniki in obrtniki. Noč nakupov je odprla svoja vrata mnogim trgovinam, gostilnam, kavarnam, predstavila so se tudi društva in organizacije, aktivno dejavna v novomeški občini.

Zdi se, kot da je preteklost ponovno oživela. Glavni trg, stičišče trgovanja, druženja in živahnega dogajanja. Raznovrstna sejemska ponudba, trgovinice polne raznovrstnih ugodnosti in popustov za obiskovalce, predstave, nastopi in predstavitve posameznih organizacij in še bi lahko naštevali. Pohvalno s strani organizatorjev, da so tudi v jesensko prireditev uvedli določene novosti in možnost novih doživetij za vse obiskovalce.

Tu se je predstavilo tudi naše društvo ter poleg kulinaričnih dobrot in turističnih spominkov vabilo vse dobre ljudi k udeležbi našega novega dogodka, ki ga načrtujemo še v letošnjem letu. Želimo si več povezovanja in medsebojnega druženja ljudi. Virtualni svet nas je močno prevzel, mladi pogosteje posedajo doma, ni več toliko zunanjih aktivnosti kot nekoč. Na nas samih je, ali bomo kaj postorili v tej smeri ali ne.

Čestitke organizatorjem za še en lep, čaroben in nepopisen večer tu na znamenitem Glavnem trgu.

Društvo Srce Dolenjske se zahvaljuje vsem, ki so nas obiskali, z nami poklepetali in se nasmejali. Z vsakim nismo uspeli spregovoriti, smo pa zato toliko bolj s tistimi, ki so nam odprli svoje srce. Slogan, ki že dolgo velja in se vedno znova in znova potrjuje kot pravilen: "Turizem ni nekaj, kar bi si zastavili zgolj v strategijah, turizem je nekaj, kar mora zrasti v srcih ljudi. Le srčni, prijazni in dobro voljni ljudje so v tej panogi porok uspeha."

Bravo Dolenjska, gremo naprej!

Turistično rekreativno društvo Srce Dolenjske

Galerija

_picture 1 (1)
_picture 1 (10)
_picture 1 (11)
_picture 1 (2)
_picture 1 (3)
_picture 1 (4)
_picture 1 (5)
_picture 1 (6)
_picture 1 (7)
_picture 1 (8)
_picture 1 (9)
_picture 1

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

9.10.2016Oceni zupi 

pohvalno, dolenjska in s tem Trška gora ima končno srce!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava