Informativni dan na Srednji gradbeni, lesarski in vzgojiteljski šoli

10.2.2018 | 15:30

Informativni dan na Srednji gradbeni, lesarski in vzgojiteljski šoli
Informativni dan na Srednji gradbeni, lesarski in vzgojiteljski šoli

Le kam po končani osnovni šoli? ... Na Srednji gradbeni, lesarski in vzgojiteljski šoli 9. in 10. februarja poteka informativni dan, kjer bodočim dijakom in staršem poskušamo čim boljše odgovoriti na to vprašanje. Predstavljamo sedem programov, in sicer s področja gradbeništva programe srednjega strokovnega izobraževanja gradbeni tehnik (SSI) in srednjega poklicnega izobraževanja zidar ter polagalec keramičnih oblog – pečar (SPI).

S področja lesarstva predstavljamo programe: obdelovalec lesa– nižje poklicno izobraževanje (NPI), mizar ter mizar (vajeniška oblika) srednje poklicno izobraževanje (SPI) in dva poklica programa srednjega izobraževanja: lesarski tehnik – srednje strokovno izobraževanje (SSI) in lesarski tehnik – poklicno-tehniško izobraževanje (PTI).

S področja predšolske vzgoje predstavljamo program srednjega strokovnega izobraževanja vzgojitelj/vzgojiteljica predšolskih otrok (SSI).

Vabilu k udeležbi pri predstavitvi poklicev so se odzvali predstavniki gospodarstva iz podjetja CGP Novo mesto g. Danilo Malnar, predsednik Društva inženirjev in tehnikov Novo mesto ga. Branka Dajčman iz podjetja Adria Mobil, d.o.o., in ga. Majda Kranjc, vodja kadrovske službe v podjetju Podgorje, d.o.o, Šentjernej. V popoldanskem in sobotnem delu nas bo obiskalo še nekaj pomembnih ljudi iz gospodarstva. Vsi poudarjajo veliko potrebo na trgu dela po poklicih, za katere izobražujemo na naši šoli. Za konec pa še vodilna misel izobraževanja na naši šoli: postanimo izklesani, gradimo prihodnost in vzgajajmo za življenje.

Zdenka Zorko, univ. dipl. inž. grad.,
koordinatorica informativnega dne

Galerija

_zaa (01)
_zaa (02)
_zaa (03)
_zaa (04)
_zaa (05)
_zaa (06)
_zaa (07)
_zaa (08)
_zaa (09)
_zaa (10)
_zaa (11)
_zaa (12)
_zaa (13)
_zaa (14)
_zaa (15)
_zaa (16)
_zaa (17)
_zaa (18)
_zaa (19)
_zaa (20)
_zaa (21)
_zaa (22)
_zaa (23)
_zaa (24)
_zaa (25)
_zaa (26)
_zaa (27)
_zaa (28)
_zaa (29)
_zaa (30)
_zaa (31)
_zaa (32)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

10.2.2018Oceni tony 

well done lesna šola!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava