Predavanje Nikolaya Grishina (Šola Zdravja) v Šolskem centru Novo mesto

9.4.2019 | 08:55

Predavanje Nikolaya Grishina (Šola Zdravja) v Šolskem centru Novo mesto

Obveščamo vas, da Društvo Šola zdravja v torek, 9. aprila 2019, ob 18. uri, pripravlja predavanje "Glava, Rubikova kocka". Predaval bo idejni vodja in ustanovitelj Društva Šola zdravja, nevrolog, Nikolay Grishin, dr. med. Predavanje bo v Šolskem centru Novo mesto, Šegova ulica 112, Novo mesto (velika predavalnica v pritličju novega prizidka). .

Govoril bo o glavobolu, migreni, vrtoglavici, šumenju v ušesih in številnih drugih nevroloških boleznih. Dr. Grishin bo pokazal učinkovite sprostitvene in masažne metode za lajšanje in odpravljanje težav ter razložil bo povezavo med boleznimi glave in drugimi organi v telesu.

Društvo Šola zdravja deluje nacionalno, po celotni Sloveniji. Naša osnovna dejavnost je jutranja vadba na prostem. Vsak dan, razen nedelje in praznikov, se zbiramo na izbrani javni površini ob 7.30 in se pol ure razgibavamo. Vaje so preproste in enostavne in vsak dela po svojih sposobnostih in zmožnostih. Posebnost naše vadbe je, da se razgibavamo zunaj, na javnih površinah. Na Dolenjskem imamo že 23 skupin Šole zdravja, in sicer: v občini Novo mesto imamo 11 skupin, v Ivančni Gorici pet skupin, dve skupini v občini Dolenjske Toplice, po eno pa v Šmarjeških Toplicah, Mirni, Šentjerneju, Trebnjem in Žužemberku. Več o skupinah na naši spletni strani.

Prisrčno vabljeni!

N. G.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava