Na FOŠ slavnostno podelili diplomske listine

24.12.2019 | 13:30

Na FOŠ slavnostno podelili diplomske listine
Na FOŠ slavnostno podelili diplomske listine

V sredo, 18. decembra, je Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu zabeležila ključni dogodek leta, Slavnostno akademijo, s katero je obeležila ustvarjalne dosežke leta. V svojem enajstem letu delovanja so podelili 18 diplomskih listin, in sicer 8 diplomiranim organizatorjem in organizatoricam, 4 magistrom in magistricam menedžmenta kakovosti in 6 doktorjem in doktoricam znanosti. Razglasili so tudi Tim odličnežev leta 2019, katerega sestavljajo najboljši študenti, diplomanti, zaposleni in zunanji sodelavci, ki prejmejo priznanje odličnosti za svoje dosežke v preteklem študijskem letu. Posebno pozornost so namenili tudi podelitvi naziva zaslužni profesor, ki ga je prejel prof. dr. Milan Ambrož.

V prijetnem vzdušju voditeljice, gospe Irene Potočar Papež, ki je s svojim ustvarjalnim prepletom misli povezovala program, izbranimi melodijami godalnega kvarteta učencev Glasbene šole Lipičnik ter nagovori dekana fakultete, prof. dr. Borisa Bukovca, podžupana Mestne občine Novo mesto, mag. Bojana Kekca in zaslužnega profesorja dr. Milana Ambroža, so s pogostitvijo ter prijetnim prazničnim druženjem zaključili leto 2019.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je bila ustanovljena 22. decembra 2008 V tem obdobju delovanja je na fakulteti študij prve, druge in tretje stopnje zaključilo skupaj 155 diplomantov, in sicer 80 na prvi, 44 na drugi in 31 na tretji stopnji. Fakulteta se ponaša tudi s čedalje večjo vpetostjo tako v domačem kot tudi mednarodnem prostoru ter uspešnim izvajanjem in pridobivanjem novih projektov.

Fakulteta za organizacijske študije
v Novem mestu

Galerija

_zfos (01)
_zfos (02)
_zfos (03)
_zfos (04)
_zfos (05)
_zfos (06)
_zfos (07)
_zfos (08)
_zfos (09)
_zfos (10)
_zfos (11)
_zfos (12)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava