Že 18 let je minilo od smrti Nejca Erazma

21.9.2020 | 14:50

Že 18 let je minilo od smrti Nejca Erazma
Že 18 let je minilo od smrti Nejca Erazma

Član skupine Bepop je umrl štiri dni po izidu prvega albuma, takrat je veljal za enega izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. Njegov glas prepeva še danes.

Včeraj, 20. septembra, je minilo 18 let, odkar je Slovenija v prometni nesreči izgubila vzhajajočo glasbeno zvezdo in takrat zagotovo, predvsem med mlajšimi generacijami, enega izmed najbolj priljubljenih glasbenikov. Skupina Bepop pa je izgubila najmlajšega člana Nejca Erazma.

Do prometne nesreče na njegovi domači Mirni, Nejc je vozil motor, je prišlo le štiri dni po izidu prvega albuma skupine Bodi zvezda. Skupina se je takrat odločila, da nadaljujejo brez enega člana in v skupino ne sprejmejo dodatnih članov. Simon, Ana, Alenka in Tinkara so si Nejčeve dele v že posnetih pesmih razdelili, njegov solo del v pesmi Moje sonce pa so tudi na koncertih vedno prepustili oboževalcem. 

"Naša zvezdica na nebu, pogrešamo te," so Tinkara, Alenka in Ana, ki spet nastopajo pod imenom Bepop, tokrat brez Simona, ob skupni fotografiji zapisale na Instagramu. So se pa nekdanji člani skupine ravno pred dnevi spet srečali, saj je Tinkara praznovala 40. rojstni dan, ta dan pa so praznovali vsi štirje skupaj.

Zagotovo so se na srečanju spomnili tudi na preminulega člana skupine.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava