Gibanje nas povezuje

10.4.2021 | 08:40

Gibanje nas povezuje

S sloganom GIBANJE NAS POVEZUJE se vključujemo v vseslovensko akcijo DAN ZA SPREMEMBE, ki jo že dvanajsto leto zapored pripravlja Slovenska filantropija. Akcija je nastala z namenom spodbujanja državljanov k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti. Leto, ki je za nami, je prineslo mnoge spremembe v naših življenjih in poseglo tudi v družabnost, enega izmed ključnih vidikov naših življenj. Z namenom, da obvladamo širjenje virusa, smo zmanjšali ali prekinili vsakodnevne stike v živo s prijatelji, družino, sodelavci in naključnimi mimoidočimi, kar je mnogim izmed nas prineslo občutke osamljenosti, nepovezanosti in odtujenosti. Zato je tema letošnjega 12. Dneva za spremembe – PREMAGAJMO OSAMLJENOST!

Druženje v jutranjih skupinah, je poleg telovadbe zelo pomembno za posameznika. Da nas zjutraj nekdo pozdravi, da lahko poklepetamo, spijemo kavico (ko ne veljajo ukrepi vlade), da lahko izmenjavamo semena, svoje izdelke z vrta (solato in podobno), da smo dnevno v stiku z občani, z lokalnimi dogodki.

Društvo Šola zdravja se vključuje v akcijo Dan za spremembe in vas

v soboto,  1 0.  a p r i l a,  ob  9.  uri vabi na druženje in spoznavanje.

Z vami bosta  Neda Galijaš, kot moderator in strokovni sodelavec Simon Jurmić, dipl. kineziolog, ki bo kazal vaje “1000 gibov”. Na voljo bo tudi za vaša vprašanja.

Čim več nas je – bolj razgibano in veselo bo! Namen nam je ozavestiti ljudi o tem kako zdravo živeti in se lepo imeti. GIBANJE NAS POVEZUJE!

Zoom povezava: https://us02web.zoom.us/j/86711176621?pwd=Z2h4bFhyRHRhWVhXWDR4TkczNWJCUT09

V Društvu Šola zdravja se trudimo, ne glede na korona čas, da animiramo tako naše člane kot tudi vse, ki so zainteresirani za telovadbo in druženje. Takoj, ko se je začelo z opuščanjem ukrepov, smo začeli aktivirati nove skupine po vsej Sloveniji. Zaenkrat imamo v nastajanju 12 skupin, večinoma Osrednjeslovenska regija, Gorenjska, Savinjska in Dolenjska, odprti pa smo tudi za vsako željo oziroma predlog po novi skupini kjerkoli v Sloveniji. Dokler veljajo vladni ukrepi, se nam lahko pridružite  na vsakodnevni vadbi prek zooma, potem pa se vidimo na eni od navedenih lokacij: https://www.filantropija.org/danzaspremembe/

Povezavo za vadbo “1000 gibov” preko zooma od pon. do petka ob 8. uri, ki smo jo napovedali tudi v akciji Slovenske filantropije DAN ZA SPREMEMBE, dobite na naši spletni strani: Telovadba 1000 gibov preko zooma – tudi v aprilu 2021

Neda Galijaš

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava