''Ljubezen po domače'' - Boštjan zaljubljen še pred začetkom šova

15.2.2022 | 14:00

Boštjan je Tanji Postružnik Koren v sinočnji oddaji zaupal, da je že zaljubljen ... (vse foto: Pop tv)

Boštjan je Tanji Postružnik Koren v sinočnji oddaji zaupal, da je že zaljubljen ... (vse foto: Pop tv)

Drugega Dolenjca Jureta Struno bomo v šovu še videli ...

Drugega Dolenjca Jureta Struno bomo v šovu še videli ...

... prav tako Kočevko Mijo Rovtar.

... prav tako Kočevko Mijo Rovtar.

Poročali smo, da je po po predstavitveni oddaji Ljubezen po domače na ljubezenska pisma čakalo sedem moških in dve ženski, a da bo ljubezen v soju žarometov v resnici iskalo samo pet izmed njih.

V sinočnji 1. epizodi 6. sezone šova so se namreč štirje kandidati poslovili, še preden se je nova zgodba sploh začela.

Trije žal niso prejeli dovolj pisem, eden izmed moških kandidatov pa je odstopil, ker si je njegovo srce že izborilo dekle, ki ga je videlo v predstavitveni oddaji. Kljub lepem paketu pisem je tako Tanjo presenetil s priznanjem, da ni več samski, saj je povsem nepričakovano zakorakal v razmerje s prijetnim dekletom.

Novomeščan Boštjan Kulovic že oddan

Boštjan Kulovic je, kot poročajo na spletni strani tv-šova, povedal, da je bil po predstavitvi v Ljubezni po domače deležen mešanih odzivov, da pa je prejel veliko prošenj za prijateljstvo, klicev in sporočil. Ko mu je Tanja hotela izročiti pisma, jo je presenetil: “Žal tega ne morem sprejeti.” Razkril je, da je spoznal dekle, s katerim sta res srečna. Da sta se sploh spoznala, je zaslužna mama njegovega dekleta, ki je gledala oddajo in je hčerki omenila, da bi bil Boštjan morda pravi zanjo. Mama je imela prav, Boštjan pa je iskreno povedal, da ga zanima, kaj je v pismih, a jih ni želel odpreti. Svojo srečo je že našel. Tanja: “Vidiš, kako se mučenje pred kamero izplača.” Boštjan: “Res je, bilo je vredno vsake sekunde.”

Po velikem razočaranju v ljubezni je torej svojo srečo očitno le našel ...

Ljubezen pa še naprej iščeta Jure in Mija

V že šesti sezoni Ljubezni po domače bodo svoje sorodne duše iskali Jure Struna iz Šentvida pri Stični, Kočevka Mija Rovtar, ob njiju pa še Drago Kosmač, Nada Zajc in Jure Novak.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava