Miran Rudan spontano zaročil svojo veliko ljubezen

22.2.2022 | 14:00

Anita in Miran (foto: Sašo Novoselič)

Anita in Miran (foto: Sašo Novoselič)

Zaroka (Instagram)

Zaroka (Instagram)

Čeprav glasbenikova dolgoletna ljubezen nosi priimek Rudan, Anita in Miran v resnici nista poročena. Zdaj se bo to spremenilo, Miran namreč čuti, da je napočil čas, da jo popelje pred oltar …

Miran in Anita sta dolgoletni par, za katerim se je zaradi ljubeče medsebojne energije pravo veselje ozreti. Mnogi sicer menijo, da sta starša Nina in Nika že dolgo poročena, a temu v resnici ni tako. Se pa ta misel kot kaže zadnje čase plete po glavi glasbeniku, ki je v teh dneh spontano pokleknil in Anito zaprosil za roko.

»Ko greš na sprehod in se po poti ustaviš in vstopiš v cerkev, da si ogledaš posebne orgle ... Vmes pa pristaneš na kolenih. Tudi tisti iz freske pri zadnji večerji so se obračali in opazovali dogajanje. Rudan priimek sicer že ima, kljub temu, da poroke še ni bilo ... čeprav marsikje piše, da je že moja žena in čeprav ji tako pravim tudi sam ... Mislim pa, da je prišel pravi čas,« je Miran razkril na družbenem omrežju in z oboževalci delil še fotografijo, ki prikazuje, kako je zaprosil svojo najdražjo.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava