Medgeneracijsko druženje šolarjev s člani Šole zdravja

28.5.2022 | 13:25

Medgeneracijsko druženje šolarjev s člani Šole zdravja
Medgeneracijsko druženje šolarjev s člani Šole zdravja

Topli pomladanski dnevi so v OŠPP Mirna zelo živahni. Zelo razgibano in ustvarjalno smo ga preživeli v torek, 17. 5. 2022. Del športnega dne smo preživeli v družbi članov Šole zdravja Mirna. Veseli smo bili, da so se odzvali našemu vabilu.

Komaj smo čakali, da je dež ponehal. Odpravili smo se do ribnika, kjer gospe in gospodje vsak dan pridno telovadijo in skrbijo za svojo vitalnost. Zelo hitro smo se pomešali mednje in začeli raztezati telesa. Izvajali smo različne vaje, ki so od nas zahtevale veliko spretnosti in potrpežljivosti. Gospa, ki nas je usmerjala, je vsako vajo pospremila s točno demonstracijo.

Čas v njihovi družbi je hitro mineval. Skupinsko vadbo smo zaključili s pozdravom Soncu in pesmijo. Za njihovo prijaznost smo se jim zahvalili z majhno pozornostjo, gospe in gospoda pa so naše brbončice razveselili s sladkimi bonboni. Želimo si, da bi se skupaj še kdaj srečali in razmigali telesa.

Gibanja in ustvarjalnosti pa za nas še ni bilo tako hitro konec. Iz različnih cvetov, listov in paličic smo ustvarili talno sliko. Sliko so pohvalili tudi člani Šole zdravja, ko so jo videli naslednje jutro.

Dan dejavnosti smo zaključili s pravim turnirjem v balinčkanju. Vsi smo se potrudili, da so bili naši meti kar se da natančni.

Naš dan smo zaključili v šoli, kjer smo ob slastnem kosilu podoživljali dejavnosti in izkušnjo delili z ostalimi učenci.

Učiteljice OŠPP Mirna

Galerija

_umirna (1)
_umirna (10)
_umirna (11)
_umirna (2)
_umirna (3)
_umirna (4)
_umirna (5)
_umirna (6)
_umirna (7)
_umirna (8)
_umirna (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava