Naj se zgodba začne v predsobi

29.6.2022 | 13:30

Naj se zgodba začne v predsobi
Naj se zgodba začne v predsobi
Naj se zgodba začne v predsobi
Naj se zgodba začne v predsobi
Naj se zgodba začne v predsobi
Naj se zgodba začne v predsobi
Naj se zgodba začne v predsobi

Prvi vtis je še kako pomemben. Ne samo med ljudmi, tudi vaš dom si zasluži, da zasije v vsej svoji podobi. ‘Vau efekt’ pri obiskovalcih boste tako zagotovo dosegli s vrhunsko opremljeno predsobo, ki jo lahko dobite pri našem največjem spletnem ponudniku pohištva Furnitura. Z njihovo pomočjo boste lahko hitro in enostavno prišli do elegantne predsobe, o kateri že tako dolgo sanjate.

Čeprav gre pri predsobi za prostor, v katerem ne preživite veliko časa, pa ta igra ključno vlogo pri organiziranem in urejenem shranjevanju vaših osebnih predmetov - garderoba, čevlji, torbice in ostali pripomočki, za katere ženske nikoli ne bomo priznale, da jih imamo preveč. Zato morate pri opremljanju predsobe paziti, da je le ta kar se da funkcionalna, izbrano pohištvo pa smiselno razporejeno.

Za vas smo pripravili nekaj praktičnih nasvetov, s pomočjo katerih bo vaša predsoba prav vsakega obiskovalca vašega doma pustila odprtih ust.

Enostavno in usklajeno

Predsoba v večini primerov sodi med manjše prostore vašega doma. Pri njenem opremljanju je zato ključno, da upoštevate pravilo manj je več. Ne pretiravajte, saj boste tako izgubili na dragocenem prostoru, predsoba pa ne bo več služila svojemu namenu. Izberite nujne elemente, kot so: 

Te naj bodo pravilnih mer in narejeni iz kakovostnih materialov. Če želite izbirati med pohištvom, ki je moderno, hkrati pa tudi vrhunske kakovosti, potem zagotovo obiščite Furnituro. Posamezni elementi naj se med seboj barvno in stilsko ujemajo, saj bo le tako podoba celotnega prostora smiselna in elegantna.

Dovolj prostorne omare 

Zamislite si naslednji scenarij: po napornem dnevu pridete domov in vse, kar si želite je, da se končno udobno vležete in odpočijete. Čevlji, torbica, ključi in plašč kar letijo od vas. In ko podobno naredi vsak posameznik štiričlanske družine, je rezultat katastrofalen nered v predsobi. Zjutraj ob odhodu pa seveda nihče ničesar ne najde.

Predsoba je v prvi vrsti namenjena organiziranemu odlaganju stvari, ki jih vzamemo takrat, ko se odpravimo od doma. Z izbiro dovolj prostorne omare in uporabne omarice za čevlje, si boste tako prihranili dragocene jutranje minute. Tako boste v vsakem trenutku imeli svoje osebne stvari urejene in na vidnem mestu. S pravilno zasnovano predsobo si boste tako bistveno olajšali vsakodnevno življenje.

Ne pozabite na ogledalo

Čeprav se morda na prvi pogled ne zdi, pa je ravno ogledalo tisti element, ki v vaši predsobi zagotovo ne sme manjkati. Z njim lahko namreč prostor nadgradite in bistveno popestrite. Verjeli ali ne, predsoba bo izgledala optično veliko večja.

Seveda pa ima ogledalo tudi čisto praktično funkcijo. Hiter pogled vanj pred odhodom bo razblinil vaše dvome o stajlingu in drugih vprašanjih glede izgleda. Tako boste v nov dan zakorakali samozavestni in polni pozitivne energije. Pobrskajte po Furniturini bogati ponudbi najrazličnejših stenskih ogledal, ki vas bodo navdušila s svojim modernim dizajnom in brezčasnim slogom.

Za piko na i

Ker pa je Furnitura več kot le odličen ponudnik pohištva, so za vas pripravili tudi bogato ponudbo najrazličnejših dodatkov za dom, ki predstavljajo tisto sočno češnjo na vrhu torte - niso nujno potrebni, a brez njih bi bil naš dom pust in neprivlačen. 

V to zlata vredno kategorijo sodijo različni dodatki, kot so na primer stenske ure. Lahko pa v predsobi obesite tudi sliko in ji tako dodate še dodatno osebnostno noto. Ob vrnitvi v vaš dom vas bo tako vedno pričakal prostor, ki izžareva toplino in domačnost.

Navdušite s pomočjo Furniture

V Furnituri na vas čaka moderna in estetsko dovršena notranja oprema, s katero boste lahko po vaših željah opremili predsobo. Slovijo po kakovostnem pohištvu priznanih proizvajalcev, ki ga lahko dobite po garantirano najnižjih cenah. Nakup pohištva, ki ga nudijo svojim strankam, pa je v celoti prilagojen sodobnemu načinu življenja. Potrebujete nov pohištveni element? Z nekaj kliki na spletni strani https://www.salonpohistva.si/predsobe, boste lahko kar na daljavo kupili vse tiste elemente, ki jih potrebujete za vašo novo popolno predsobo. In to kar v udobju domačega naslanjača!

Ker ste ravno vi v Furnituri na prvem mestu, so temu primerno prilagodili tudi brezplačno svetovanje strokovne ekipe. Kontaktirate jih lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte  ali kontaktnega obrazca. 

Vendar pa to ne pomeni, da boste pri svojem nakupu morali ugibati, kako pohištvo na sliki izgleda v živo. Furniturina ekipa vas pričakuje v Showroom-u v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Ob preverjeno dobri kavi, jim boste lahko zaupali svoje želje, oni pa jih bodo upodobili v obliki dih jemajoče pohištvene opreme, ki bo krasila vašo predsobo. Točno take, ki vam jo bo zavidal tudi sosed.

Oglasno sporočilo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava