Seviqc Brežice ponovno imetnik znaka EFFE

20.7.2022 | 08:20

Klemen Ramovš (Foto: arhiv)

Klemen Ramovš (Foto: arhiv)

Seviqc Brežice ponovno imetnik znaka EFFE

Z navdušenjem in ponosom sporočamo, da smo ponovno med imetniki znaka EFEE. To nam kot mednarodna referenca veliko pomeni. Sporočilo generalne sekretarke EFA ga. Kathrin Deventer je tukaj.

Evropa za festivale, festivali za Evropo – EFFE je akcija, ki jo je sprožilo Evropsko združenje festivalov (EFA), podpirata pa jo Evropska komisija in Parlament. EFFE festivalsko občinstvo opozori na umetnost prek zbirke podatkov FestivalFinder.eu, po kateri je mogoče iskati, ki služi vsem vrstam interakcij in pobud, ki priznavajo delo raznolike evropske umetniške festivalske pokrajine. Evropa je v stalnem razvoju in spremembah. Moč EFFE je v njegovi raznolikosti; svojo ponudbo za razpravo o možnostih, da bi umetnosti dali več prostora v naših družbah. Več o EFFE FestivalFinder.eu je tukaj.

Znak EFFE je evropski žig kakovosti za izjemne umetniške festivale, ki izkazujejo njihovo angažiranost na področju umetnosti, vključenost skupnosti in mednarodno odprtost. Danes je več kot 1550 festivalov po vsej Evropi prejelo oznako EFFE. Več o znaku EFFE je tukaj.

Seviqc Brežice je imetnik znaka EFFE vse od 2015 (2015-2016, 2017-2018, 2019-2020-2021), ko je EFA sprožila pripravljalni ukrep EFFE, ki ga podpirata Evropska komisija in Evropski parlament.

Do začetka Seviqc Brežice 2022 je še 25 dni.
Koncert 20.8.2022 (Grad Snežnik) je že polno zaseden.
Letak koncerta je objavljen za vabila Vašim prijateljem.
Ne spreglejte ugodnosti družinskega paketa. Če pripeljete na koncert otroke ali vnuke, plačate vsi skupaj le eno vstopnico.
Obrazec za akreditacijo

Dobrodošli!

Klemen Ramovš, Seviqc Brežice

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava