FOTO: Primož Roglič podpisal pogodbo z Adrio Mobil

29.7.2022 | 12:30

Primož Roglič in Sonja Gole

Primož Roglič in Sonja Gole

FOTO: Primož Roglič podpisal pogodbo z Adrio Mobil

S podpisom pogodbe Adria Mobil s ponosom nadaljuje svoje sodelovanje z enim najboljših kolesarjev sveta in olimpijskim prvakom Primožem Rogličem, ambasadorjem blagovne znamke Adria, ki bo tudi v naslednjih letih pri svojih treningih, tekmovanjih in predvsem v prostem času, uporabljal integrirani avtodom Adria Sonic.

Spomnimo, Primož Roglič, že nekaj let pomemben član profesionalne nizozemske ekipe Jumbo Visma, je svoje prve večje zmage v svetu kolesarstva dosegel kot član ekipe Kolesarskega kluba Adria Mobil, tako v klubu kot v družbi Adria Mobil pa je zaradi svojega značaja, vrednot, neomajne volje in nenazadnje tudi vrhunskih dosežkov, pustil velik in neizbrisen pečat.

Ob podpisu pogodbe je Sonja Gole, generalna direktorica družbe Adria Mobil, poudarila, da nas »zmage in naslovi navdihujejo, a padci in izzivi, ki jih prinaša življenje, nas delajo močnejše. Vemo, da ste ti, tvoja družina in tvoja ekipa storili vse in se odpovedali številnim stvarem, da bi dosegli cilje in uspehe, ki si jih nedvomno zaslužite. Si pravi borec, s srcem na pravem mestu in zato si zaslužiš veliko spoštovanje. Za prihodnje obdobje pa sem prepričana, da boš z močno voljo, pozitivno naravnanostjo in vztrajnostjo dosegel še mnoge kolesarske zmage, na poti do tam pa tebi in tvoji družini želimo veliko navdihujočih kilometrov v novem Adria Sonicu. Naj vam dom na kolesih dobro služi in prinese čim več zadovoljstva ob uporabi

KK Adria Mobil

Galerija

_roglic (1)
_roglic (2)
_roglic (3)
_roglic (4)
_roglic (5)
_roglic (6)
_roglic (7)
_roglic (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava