Rebeka Dremelj: ''Ne skočim na vsako provokacijo, toda ...''

4.8.2022 | 13:40

Fotografije iz Grčije (Instagram)

Fotografije iz Grčije (Instagram)

Rebeka Dremelj: ''Ne skočim na vsako provokacijo, toda ...''
Rebeka Dremelj: ''Ne skočim na vsako provokacijo, toda ...''

Pevka Rebeka Dremelj to poletje res zajema z veliko žlico. Najprej so se z družino odpravili na sanjski Zanzibar, nato je z možem uživala na morju, se s hčerko Šajano odpravila na Dunaj, trenutno pa s hčerkama uživa v idilični Grčiji.

Običajno se ne odziva na provokacije, tokrat pa je povedala, kar ji leži na duši ...

Rebeka Dremelj se torej s hčerama mudi v Grčiji, utrinke z dopustovanja pa deli tudi na družbenih omrežjih. Ob objavi posnetkov s prekrasne destinacije je deležna raznolikih odzivov, čeprav so sledilci večinoma pozitivno naravnani, se namreč z grenkobo oglašajo tudi tisti, ki lahko o morskih počitnicah zgolj sanjajo. Rebeki ob tem očitajo, da ima srečo, ki drugim, ki zares garajo, žal ni dana.

V minulih dneh se je javila tudi uporabnica, ki je šla korak dlje in jo dregnila z očitkom, naj ob afnarijah pomisli na otroke in družine, ki si vsega tega ne morejo privoščiti. Rebeka ob tem ni ostala tiho, uporabnici je podala odgovor, zaslonski posnetek pa izpostavila tudi v Instagram zgodbi.

V svojem zapisu je uporabnici svetovala, naj tudi sama zamenja svojo naslovno dopustniško obarvano fotografijo in jo pobarala, ali je sama ob objavi pomislila na otroke, ki jim starši ne morejo privoščiti počitniških radosti.

»Ne skočim na vsako provokacijo, kajti lahko bi ves svoj čas namenila zgolj temu, me pa absolutno žalosti, da določeni ljudje ne vidijo meter od svojega nosu! Ste se morda vprašali, preden ste zapisali te besede, koliko otrok pa je, tudi zaradi mene, že videlo in doživelo otroške radosti? Niste, kajne? Verjamem! Ker najlažje je soditi vedno zgolj po sebi in pljuvati vse vprek in vprek.«

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava