Uspešno so zaživele Mirnske ustvarjalnice

2.10.2022 | 10:25

Uspešno so zaživele Mirnske ustvarjalnice
Uspešno so zaživele Mirnske ustvarjalnice

Na Mirni so to jesen na svoj račun prišli vsi, ki radi ustvarjajo in si želijo spoznati različne ustvarjalne tehnike. V Krajevni knjižnici na Mirni je namreč septembra zaživela prva sezona delavnic, poimenovanih Mirnske ustvarjalnice, ki so namenjene vsem generacijam, udeleženci pa na njih ustvarjajo brezplačno.

Nad prvo ustvarjalno sezono bdi domača ustvarjalka, mentorica Jasmina Pečnik. Na uvodni delavnici so udeleženci izdelovali navihane palčke, ki so lahko odlična popestritev jesenske dekoracije. Septembrsko ustvarjanje pa so zaključili z edinstvenim nakitom iz filca ter špangami in obroči za lase.

Ustvarjanje se bo nadaljevalo novembra, ko bodo udeleženci izdelovali copate iz filca in adventne venčke ter decembra voščilnice in praznične okraske. Udeležba je brezplačna, zaradi omejitve mest so prijave na posamezno delavnico obvezne.

Projekt Mirnske ustvarjalnice pripravlja trebanjska območna izpostava Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD) v sodelovanju s Knjižnico Pavla Golie Trebnje, omogoča pa ga Občina Mirna.

JSKD OI Trebnje
Foto: JSKD OI Trebnje in Knjižnica Pavla Golie Trebnje

Galerija

_zdelavnice (1)
_zdelavnice (10)
_zdelavnice (11)
_zdelavnice (12)
_zdelavnice (13)
_zdelavnice (14)
_zdelavnice (2)
_zdelavnice (3)
_zdelavnice (4)
_zdelavnice (5)
_zdelavnice (6)
_zdelavnice (7)
_zdelavnice (8)
_zdelavnice (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava