DL: Zaljubljenca v Grčiji

4.10.2022 | 13:40

DL: Zaljubljenca v Grčiji
DL: Zaljubljenca v Grčiji

Upokojeni košarkar Smiljan Pavić in njegova Barbara Bele, ki sta par tudi poslovno, sta del poletja dopustovala na grškem otoku Lefkada. Košarkar z največ naslovi državnih prvakov v Sloveniji je del profesionalne košarkarske kariere preživel tudi v tujini, med drugim v Turčiji in Grčiji, pri 42 letih pa je sezul košarkarske copate in se v Novem mestu lotil povsem drugačnega poslovnega izziva.

Dolgoletni krkaš, ob koncu kariere pa košarkar novomeških Trotov, ostaja v Novem mestu in svojo poslovno žilico preizkuša v sončno-kozmetičnem salonu, ki ga imata z Barbaro. Med drugim je opravil celo nekaj izobraževanj in tečajev, tako da samostojno dela limfno drenažo in microneedling, iz tujine pa je v Novo mesto pripeljal celo kolagenske zlate niti, ki so v Sloveniji na voljo menda samo v njunem salonu.

Smiljan, ki je že pred leti pridobil licenco košarkarskega trenerja najmlajših in kot mentor že vrsto let sodeluje v poletnih kampih košarkarskega prijatelja Boštjana Nachbarja, se v vlogi trenerja za zdaj ne vidi, čeprav, kot pravi, bo košarka za vselej v njegovem srcu.

Članek je bil objavljen v 33. številki Dolenjskega lista 18. avgusta 2022

R. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava