VIDEO: Gašper Rifelj postal tv-voditelj; z Darjo na harmoniki

1.12.2022 | 14:15

VIDEO: Gašper Rifelj postal tv-voditelj; z Darjo na harmoniki

Priljubljeni glasbenik se mora navaditi zgodnjega vstajanja ... Gašper Rifelj se je ta teden uradno pridružil ekipi Veseljaka. Kjer skupaj z izkušeno voditeljico in prav tako glasbenico Darjo Gajšek vodi jutranji program Jutranja budnica, ki ga lahko hkrati spremljate tako na radiu kot tudi na televiziji. Zdaj se mora navaditi predvsem zgodnjega vstajanja, saj program začne z oddajanjem že ob 6. uri zjutraj, pred tem pa ga vsak dan seveda čaka še nekaj priprav.

Prva sovoditeljica 

Za Gašperja je to sploh prva takšna voditeljska vloga, saj se je do zdaj preizkusil zgolj v povezovanju prireditev. Kako pa je bilo po prvem dnevu z Darjo?

"Presenetljivo je bilo že takoj na začetku zelo domače in sproščeno. Mislim, da je to posledica tega, da je ekipa, ki stoji za celotnim projektom, res krasna. Z Darjo, mojo sploh prvo sovoditeljico, tako da bo vedno moja prva ... sovoditeljica, se zelo dobro počutim. Poznava se že več kot deset let. Veselim se vseh Jutranjih budnic, ki so pred nami. Prepričan sem, da se bom ogromno naučil in spoznal lep vidik dela, ki ga prinašata radio in televizija. Sem vesel, da sem del te ekipe," nam je zaupal Gašper. 

Jutra bodo zdaj drugačna

Vloga voditelja v Jutranji budnici pa s sabo prinese tudi zgodnje vstajanje. Gašper mora biti namreč točno ob 6. uri zjutraj 100% pripravljen in na svojem mestu. Mu to predstavlja težavo? "Odkar imam majhne otroke, sem navajan zgodaj vstajati, je pa res, da bodo jutra zdaj drugačna. Do zdaj sem jutra posvetil Brinu, ki sem ga peljal v vrtec, nato prišel domov in imel zajtrk z Majo, nato pa šel po opravkih. Zdaj bo drugače, zdaj se bom v jutra prebujal z Veseljaki, a se tega zelo veselim."

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava