Vrača se nostalgija! Tukaj je radijska postaja, posvečena najboljšemu desetletju v glasbi!

20.1.2023 | 11:00

Vrača se nostalgija! Tukaj je radijska postaja, posvečena najboljšemu desetletju v glasbi!

Se še spomnite časov, ko je pot na morje trajala celo večnost. Ko je bilo v družinski stoenki prostor za vsaj 4 osebe, šotor, vso opremo in zalogo hrane in pijače za 14 dni. Se še spomnite časov, ko smo vsi prepevali Moja Dežela, gledali risanke in cikcak zajčke, žvečili Bazooke, sestavljali rubikovo kocko in pili Pingo sok? Se spomnite časov, ko smo Jureka imeli rajši od bureka, ko smo se Slovenci začeli sanjati in razmišljati o tem, da bomo imeli svojo državo in ko smo glasbi, res rekli glasba? Za vse nostalgike imamo veselo novico - prišel je RADIO 1 80, ki štarta v ponedeljek, 23. januarja.

Čisto nova in unikatna radijska postaja na slovenskem tržišču bo predvajala samo vaše najljubše hite osemdesetih let! Večina govornega programa bo posvečena obujanju spominov in nostalgije, poslušalci pa bodo na tekočem z aktualnimi informacijami, novicami, vremenom in prometom. Skratka na voljo bo vse, kar poslušalci  potrebuje za družbo skozi dan.

»Ponosno predstavljamo novo radijsko postajo Radio 1 80, ki je namenjena vsem ljubiteljem glasbe iz najboljšega desetletja v glasbi. Starejši se ga spominjajo z nostalgijo, mlajši danes velike uspešnice tega obdobja odkrivajo na Tik Toku. Radio 1 80 ponuja poslušalcem, ki pogrešajo to glasbeno zvrst, točno tisto, kar si želijo. Voditelji vam bodo v kratkih moderacijah zaupali številne podrobnosti o vaših najljubših skladbah iz 80-ih let, ki jih že dolgo niste slišali,« je povedala urednica Mojca Pušlar in naštela voditelje, ki so pravi glasbeni poznavalci.

Od 6. do 10. ure vas bo zbujal eden največjih ljubiteljev in poznavalcev dobre glasbe, Matjaž Lovše, od 10. do 15. ure boste uživali v družbi vedno dobro razpoložene Sanje Brezočnik, od 15. do 18. ure vas bo domov pospremil Igor Kukovec.

Zakaj radijska postaja, ki bo 100% posvečena glasbi 80-ih let?

»Že kar nekaj zadnjih let pa spremljamo trend dvigovanja priljubljenosti glasbe 80ih let. Zato smo se odločili, da eni izmed naših najmlajših radijskih postaj, Radiu 2, damo novo identiteto. S tem se bo družina Radia 1 povečala in svojim poslušalcem ponudila dodatni razlog, da ostanejo na naših frekvencah. Radio 1 80 deluje pod okriljem znamke Radia 1, vendar bo imel čisto samostojen program,« so še povedali odgovorni.

Radijska postaja Radio 1 80 je preko tehnologije DAB in spleta slišna po vsej Sloveniji, preko frekvence 92,6 MHz pa v Ljubljani.

pr

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava