27. tradicionalni pohod S cvičkom med vinogradi

22.1.2023 | 15:50

27. tradicionalni pohod S cvičkom med vinogradi
27. tradicionalni pohod S cvičkom med vinogradi

Leto je naokoli in spet se približuje naša tradicionalna prireditev. Tudi letos je zbor v soboto, 28.1., ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start pa ob 9.uri, ko se podamo na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore. Na trasi nas pričakajo postojanke lokalnih društev, na katerih se lahko okrepčamo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka pa tudi degustacija domačega kruha, mesnin in peciva.

Na koncu sledi še zaključek s toplo malico in živo glasbo.

Dolžina celotne trase je cca. 15 km, pohod s programom bo trajal 6-8 ur. Parkirna mesta za posameznike in organizirane skupine so zagotovljena. Priporočamo, da se primerno obujete in oblečete. Pohod bo potekal ob vsakem vremenu in na lastno odgovornost.

Štartnina znaša 15 evrov in vključuje:
- degustacijski kozarec z logotipom pohoda,
- mošnjiček za nošenje kozarca z logotipom pohoda,
- zloženko pohoda,
- pet kuponov za pijačo,
- toplo malico.

Poleg zgoraj naštetega dobimo še dober občutek ob prehojeni poti, polna pljuča svežega zraka, lepe razglede v dolino in na Gorjance ter super spomine na druženje in nova poznanstva. Če bi se radi razmigali iz zimskega spanja in se zraven imeli fajn, se nam na zadnjo soboto v januarju le pridružite na pohodu, ne bo vam žal.

Dodatne informacije so na voljo na spletnem portalu www.otocec.si , na telefonski številki 040203351 ali e-mail naslovu td.otocec@gmail.com

Vljudno vabljeni!

TD Otočec

Galerija

_zzcvicek (1)
_zzcvicek (10)
_zzcvicek (11)
_zzcvicek (2)
_zzcvicek (3)
_zzcvicek (4)
_zzcvicek (5)
_zzcvicek (6)
_zzcvicek (7)
_zzcvicek (8)
_zzcvicek (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava