Poroka na prvi pogled - med ženini tudi Dolenjec!

4.2.2023 | 18:15

Ženini - med njimi tudi Blaž z Mirne

Ženini - med njimi tudi Blaž z Mirne

Neveste

Neveste

Strokovna ekipa

Strokovna ekipa

Na Planet se z novo sezono vrača ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled! Dvanajstim posameznikom bodo skupno pot pomagali najti strokovnjaki na področju partnerstva Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Prva sezona Poroke na prvi pogled je bila več kot uspešna, saj sta si en ženin in nevesta (Hajdi in Anže) dahnila da tudi v resničnem življenju, oddaja je bila najbolj iskana televizijska tema na spletnem iskalniku Google, z dobro gledanostjo pa so jo nagradili tudi gledalci in gledalke. Že kmalu se na Planet vračajo nove ljubezenske zgodbe novih ženinov in nevest, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem in nato pred kamerami nadaljevali svojo skupno zgodbo.

Pri tem bodo mladoporočencem znova pomagali strokovnjaki. Psihologa in psihodiagnostika Timoteja Strnada smo spoznali že v prvi sezoni, pri "parčkanju" in nato svetovanju pri izzivih skupnega življenja pa bosta v drugi sezoni parom pomagali tudi psihoterapevtki Barbara Sarić in dr. Alja Fabjan.

Svoje ženine bodo pred oltarjem prvič zagledale 29-letna Meri iz Kopra, ki si pri partnerju najbolj želi smisla za humor, 40-letna Vlasta iz Kranja, ki vodi svoj frizerski salon, 22-letna Tina iz Poljčan, ki je zelo direktna in komunikativna, 37-letna Anita iz Iga, ki pri partnerju najbolj išče spoštljivost, 46-letna Jasmina iz Mozirja, ki je tudi mama dveh hčerk, in 27-letna Maša iz Hrastnika, ki pa se je že pri 21 letih odselila v Ljubljano.

Ženini, ki jih bomo spremljali v Poroki na prvi pogled, pa so 42-letni Damir iz Ljubljane, ki svoje ljubezensko življenje opiše kot pestro, 29-letni Blaž z Mirne na Dolenjskem, ki ne mara negativnih ljudi, 45-letni Aleš iz Ljubljane, ki je zaljubljen v nogomet, 25-letni Matevž iz Medvod, ki se v eksperiment podaja z veliko mero optimizma, 25-letni Žan iz Maribora, ki si želi tako močne vezi, kot jo imata njegova starša, in 41-letni Rok iz Ljubljane, ki je tudi oče dveh sinov.

Nova, druga sezona Poroke na prvi pogled bo združila nove ženine in neveste, ki se bodo prvič videli na poročni dan in se šele nato spoznavali ter skušali ob pomoči strokovnjakov ustvariti skupno prihodnost. Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke spremljajte kmalu na Planetu!

Planet TV

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava