DL: Andreja Jernejčič s hčerko Princeso tokrat v Dohi

27.3.2023 | 13:55

DL: Andreja Jernejčič s hčerko Princeso tokrat v Dohi

Znana piarovka in menedžerka Andreja Jernejčič, Dolenjka, ki že vrsto let živi in dela v Ljubljani, je konec lanskega leta preživela dokaj delovno. Med potjo na Maldive, kjer je predavala, se je načrtno ustavila v Katarju, saj sta si s hčerko Princeso želeli ogledati Doho. Kot pravi, mesto še vedno živi v senci nogometnega utripa, s katerim so v državi poskrbeli za kar lepo promocijo. Gostov je tudi po koncu svetovnega prvenstva v nogometu še vedno veliko, predvsem pa več kot pred prvenstvom.

»Doho lahko turist razišče v dnevu ali dveh, ljudje so, ker ni tako turistična, veliko prijaznejši, življenjski ritem pa bolj umirjen kot na primer v Dubaju, kjer sem velikokrat tudi zaradi dela. S prevzemom organizacije prvenstva je Katar postal poln tehnoloških presežkov. V Dohi je na primer najelitnejša ulica v celoti klimatizirana. Iz rešetk prihaja mrzel zrak in človek, ki se tam sprehodi, težko verjame, da je to mogoče. Res noro, ampak v razgreti Dohi to še kako deluje,« nam je povedala Andreja.

Na fotografiji sta s Princeso, v ozadju pa je hotel, ki ga je za eno od nogometnih tekem v celoti zakupil jordanski kralj.

Članek je bil objavljen v 4. številki Dolenjskega lista 26.  januarja 2023

R. M.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

27.3.2023+2     + (2)     – (0)     Oceni miha 

O kako važna lokalna novica. Dejte še več takih objavit.... Morda še kaj iz Ukrajine?? Po mojem je tudi tam kak znani dolenec ...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava