Podelitev diplom 8. generaciji diplomantov FINI Novo mesto

26.4.2023 | 14:00

Podelitev diplom 8. generaciji diplomantov FINI Novo mesto
Podelitev diplom 8. generaciji diplomantov FINI Novo mesto
Podelitev diplom 8. generaciji diplomantov FINI Novo mesto

Na Fakulteti za industrijski inženiring Novo mesto je v ponedeljek, 24. aprila 2023, potekala svečana podelitev diplom. Diplomske listine so podelili 8. generaciji diplomantov, ki so pridobili naziv diplomirani inženir strojništva in magister inženir strojništva.  Diplomske listine je prejelo 36 diplomantov in diplomantk, in sicer 28 na visokošolskem strokovnem študijskem programu ter 8 na magistrskem študijskem programu. Diplomante so na začetku slovesnosti nagovorili dekanja mag. Iris Fink Grubačević ter oba ustanovitelja fakultete, predstavnica Šolskega centra Novo mesto, mag. Dragica Budić in podžupan Mestne občine Novo mesto, Peter Kostrevc.

Podelili so tudi priznanja za najboljše diplomsko delo na obeh študijskih stopnjah. Na visokošolskem strokovnem študijskem programu je priznanje za najboljše diplomsko delo prejel Milenko Krstić za zaključno nalogo z naslovom Uvedba postopka transfernega brizganja v proizvodnjo statorjev pod mentorstvom predavatelja Aleša Adamljeta.

Na magistrskem študijskem programu je priznanje za najboljše magistrsko delo prejel Luka Sinobad za zaključno nalogo z naslovom Razvoj rotirajoče pralne glave za CIP pod mentorstvom doc. dr. Borisa Kraševca.

Ob tej priložnosti je dekanja, mag. Iris Fink Grubačević poudarila, da so se diplomanti v času študija izkazali s svojim delom in pokazali, da so sposobni premagati ovire ter se uspešno spopasti z izzivi. S svojim znanjem in izkušnjami bodo lahko pomembno prispevali k napredku in razvoju strojništva ter s tem tudi k razvoju naše družbe.

Vsem diplomantom in prejemnikom priznanj iskrene čestitke in veliko uspeha v nadaljnji karieri.

FINI Novo mesto

Galerija

_zzFini (1)
_zzFini (2)
_zzFini (3)
_zzFini (4)
_zzFini (5)
_zzFini (6)
_zzFini (7)
_zzFini (8)
_zzFini (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava