Brv v Irči vasi odprta, v kratkem še brv Loka-Kandija

18.5.2023 | 13:00

Brv Irča vas je odprta.

Brv Irča vas je odprta.

Pridobljeno je bilo uporabno dovoljenje za novo brv v Irči vasi, ki je s tem tednom vsem sprehajalcem in kolesarjem na voljo za uporabo, v prihodnjih dneh pa pričakujemo še uporabo dovoljenje za brv na lokaciji Loka-Kandija. Uradno odprtje brvi z dogodkom za širšo javnost pripravljamo v naslednjih tednih.

Želimo vam veliko užitkov pri uporabi brvi v Irči vasi, prepričani smo, da bodo sprehodi, tek, kolesarjenje (in ostale rekreativne dejavnosti) ob naši zeleni lepotici odslej še prijetnejši in v navdih. Vsak prihodnji dan naj bo kot nalašč za prvi obisk brvi, ki navduši s svojo impresivno obliko in velja za tehnično in arhitekturno izjemno zasnovan projekt.

MO Novo mesto

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

18.5.2023Oceni Jožko 

Super ! Se bomo z veseljem podali še čez ti dve lepotici :-) Urejenih potk je tudi veliko in osvetljene so. Sedaj pa bi bil že čas spoštovano županstvo, da se odločite ljudem po Trški Gori in naprej, ter Ljubnu, potegniti vodovod, da ne uporabljajo kapnico, obogateno s pesticidi ali pa drago plačujejo dovoz pitne vode. Optika je že. Električno omrežje je tudi že posodobljeno, ob določeni cesti so že tudi geodetski količki za bodočo razširitev. Še pitna voda naj priteče ob kakem bodočem letu osorej in ... to je to :-)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava