Po tv šovu - Blaž spoznal novo dekle: ''Recimo, da je ena tako na vidiku ...''

25.5.2023 | 13:30

Blaž Zaplotnik, edini Dolenjec v šovu, doma je z Mirne (Foto: PLanet TV)

Blaž Zaplotnik, edini Dolenjec v šovu, doma je z Mirne (Foto: PLanet TV)

Eksperiment Poroka na prvi pogled je tudi uradno končan. A konec predstavlja tudi možnost za nov začetek. Nekateri tako že pišejo novo poglavje.

2. sezona eksperimenta Poroka na prvi pogled žal ni postregla s srečnimi konci. Par sta ostala le Anita in Damir, ki sta oddajo la lastno željo zapustila na samem začetku, za ostale pa je bila gradnja odnosa žal neuspešna. Največje razočaranje predstavlja razhod Vlaste in Roka, za katerega se je izkazalo, da ni oseba, kakršno so predstavili v eksperimentu.

Kaj pa se z obrazi letošnje sezone dogaja po snemanju? So spoznali osebo, ki jim pospeši srčni utrip? TV ženini in neveste so glede tega dela zasebnosti zelo skrivnostni, vseeno pa so v zadnjih TV klepetih mlačno namignili, da se v njihovem življenju nekaj dogaja.

Kaj se dogaja na ljubezenskem področju ženinov in nevest?

Maša Levačič je potrdila, da se na ljubezenskem področju nekaj dogaja. »In to še vedno stoji na istem mestu, kakor je – nič več in nič manj,« je dejala svetlolaska in pojasnila, da gre za osebo, ki ni v nikakršni povezavi z eksperimentom.

Žan Fekonja zaradi neprijetne izkušnje nima želje po novih poznanstvih. »Ta eksperiment mi je dal neke poglede na to, da vsaj v svojih ritualih, če res ne bi prišla ne vem kaka oseba, pač ne vidim ob sebi ženske. Ker zdaj ni šlo ne z eno, ne z drugo in bi se moral prav truditi … Tako da niti ne iščem.«

Matevž Gortnar je v oddajo Poroka na 2. pogled prišel z ljubezenskim ugrizom na vratu, kar je skušal skriti s pulijem, a je Špela vseeno ugotovila, da se nekaj dogaja. »Kar se tega tiče, bom mal bolj skrivnosten ostal. Lahko rečem, da se stvari odvijajo lepo,« se je skušal prijazno izogniti Matevž.

Rok Korošec ima veliko oboževalk, a o podrobnostih ne želi govoriti, tako da kaj resnejšega za enkrat ni na vidiku.

Pa Vlasta Mažgon? Slednja ima pravi naval oboževalcev, a ostaja previdna. Mnogi stiskajo pesti, da bi se bolje spoznala s komentatorjem Miho Hercogom.

Kot smo videli pred eno izmed oddaj, se je od samskega stanu poslovila Tina Krajnc, ki je našla možatega moškega, po kakršnem je hrepenela.

Blaž Zaplotnik tega, da je spoznal novo dekle ni zanikal. »Recimo, da je ena tako na vidiku. Ampak ni pa nič kaj posebej, da bi se dogajalo.«

Anna Paynich ostaja samska, je pa prek družbenih omrežij deležna zanimanja moških, ki jim je blizu njen svet. Vesela je, da ni deležna neprimernih sporočil, tokrat namreč skušajo moški pritegniti njeno pozornost na bolj kreativen način.

Aleš Ciuha ima veliko oboževalk, pozornost mu prija.

Meri Sabadin ostaja previdna pri navezovanju stikov.

Jasmina za javnost ni dosegljiva. V privatnem življenju se posveča sebi in skrbi za zdravje.

V. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava