VIDEO: ''V sanjah živim'' s skupino Lenarti

31.5.2023 | 13:10

VIDEO: ''V sanjah živim'' s skupino Lenarti<em><br /></em>

V sanjah živim in bojim se, da se prebudim…. Življenjski verz. Kadar nam je lepo, si želimo, da bi te naše sanje trajale in trajale. Da bi ne bili več v realnem svetu z vsemi tegobami in žalostnimi dnevi. Tudi, ko si ljubljen, je to zelo toplo čustvo, za katerega se bojiš, da bi se končalo. Vsa ta lepa čustva so opisana v tem prelepem, romantičnem valčku skupine Lenarti. Kaj vemo, mogoče pa je kdo od Lenartov že pred poroko?

Glasba in aranžma sta poplesavala v notah Luke Lenarta, črke in besede pa pod peresom Tine Lenart.

Sicer so Lenarti zelo dejavni, profesor Luka zabava svoje učence, Nika se je preselila v štajersko prestolnico Maribor in tam spoznava študentske žure in študira glasbeno pedagogiko, Blaž pa je skoraj priden gimnazijski dijak, ki zraven dela še obilo drugih reči, vadi kitaro, klavir, harmoniko in se pridno pripravlja za vozniški izpit, ki je stopnička pri polnoletnosti.

Še nekaj besed o videospotu pesmi V sanjah živim. Snemali so ga na prelepih predelih Krasa, v Štanjelu. V Ferarijevem vrtu pa so uprizorili čisto pravo zaroko, kjer sta si prijatelja Klemen in Leja obljubila, da bo kmalu poroka. In kdo bo igral? Ja seveda Lenarti!!

V to pesem so Lenarti vložili vse svoje sanje, čustva, zaljubljenost.

Vse to se čuti, vidi v lepem videospotu, vsem ostalim pa želijo veliko lepih dni in veliko ljubezni.

Skupina Lenarti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava