MasterChef: Zala Dolenjka med TOP 5

3.6.2023 | 17:20

Zala Pungeršič

Zala Pungeršič

Zalina juha je bila okusna, intenzivna in premišljena.

Zalina juha je bila okusna, intenzivna in premišljena.

V izzivu z morskim kamnom sta se odlično odrezala Tilen in Zala. Slednja je dobro izkoristila prednost in se uvrstila med najboljšo peterico.

Zala Pungeršič si je v prejšnjem izzivu prislužila dragoceno prednost. Sodniki so jo namreč pred ostalimi seznanili s podrobnostmi nove kuharske naloge, hkrati pa so ji namenili darilo s posebnimi sestavinami, s katerimi je lahko pričarala izbrane okuse.

Zala je darilo sodnikov ponesla v višave, pripravila je namreč juho, ki sega izven okvirjev domače kuhinje. »Moram reči, da je tole videti zares dovršeno, zelo domiselno, tudi, kako si prezentirala in to je ta igra, po kateri mi hrepenimo,« je dejal Bine, Luka pa je po okušanju pohvalil, da jim ni le pričarala morja, ampak jih popeljala na tridnevno ekskurzijo raziskovanja.

»V bistvu Zala, to kar ti delaš sedaj v tem trenutku, ni več razmišljanje domačega kuharja. Tako razmišlja profesionalni kuhar. In prav je tako, saj se približujemo koncu,« je za konec strnil misli v komentar Karim in tekmovalko opomnil, da od nje ne pričakuje nič manj, kot je pokazala sedaj.

23 letnica pa ni prejela le čudovitih komentarjev, sodniki so jo namreč nagradili tudi z 2. mestom v najboljši peterici.

V. M.
Foto: Pop tv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava