51. Avtorally GZ Novo mesto

9.6.2023 | 11:00

51. Avtorally GZ Novo mesto
51. Avtorally GZ Novo mesto
51. Avtorally GZ Novo mesto
51. Avtorally GZ Novo mesto

V nedeljo, 4. junija, je na območju občine Šmarješke Toplice potekalo gasilsko tekmovanje GZ Novo mesto »51. avtorally GZ Novo mesto«, kjer se je več deset ekip pomerilo v gasilsko-športnih disciplinah.

Tekmovalci so se glede na spol in starost pomerili v različnih kategorijah, kar je dodalo pravi čar dogodku. V kategoriji članov A, kjer tekmujejo gasilci, starejši od 16 let, so slavili člani PGD Lakovnice, ki so se izkazali s svojimi izjemnimi veščinami. Drugo mesto so zasedli člani A PGD Potov Vrh - Slatnik, ki so prav tako pokazali odlično pripravljenost in znanje.

Pri članicah A je bila najboljša ekipa gasilskega društva Grmovlje, ki je osvojila zasluženo prvo mesto, drugo mesto pa je zasedla ekipa PGD Zbure.

V kategoriji med člani B, to so gasilci starejši od 30 let, je vedno več ekip . Na koncu so se člani PIGD Krka izkazali za najmočnejšo ekipo in slavili zasluženo zmago.

Pri članicah B pa je zmago slavila ekipa iz Šmarjete, ki so pokazale svoje izjemne veščine in sodelovanje. Zmaga je ostala doma, kar je bilo zanje veliko priznanje.

Tudi starejši gasilci, to so člani starejši od 58 let, so imeli svojo, priložnost, da na tekmovalni progi v Beli Cerkvi pokažejo svojo izurjenost. PGD Šmarjeta je slavilo kot zmagovalna ekipa.

Pri starejših gasilkah je največ spretnosti pokazala ekipa iz PGD Bela Cerkev, ki je zasluženo osvojila prvo mesto. Gasilke so dokazale, da starost ni ovira za odlično izvedbo nalog.

Vse ekipe so se izkazale s svojimi izjemnimi gasilsko-športnimi veščinami in navdušile tako tekmovalce kot gledalce. Tekmovanje je bilo tudi priložnost za krepitev medsebojnega sodelovanja in prijateljstva med gasilskimi društvi.

Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem in tekmovalnemu odboru za uspešno izvedbo tekmovanja.

GZ Novo mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava