VIDEO: Arnej Ivkovič in Divana - bosa plesala po ostrih kamnih

2.7.2023 | 17:40

VIDEO: Arnej Ivkovič in Divana - bosa plesala po ostrih kamnih

Profesionalni plesalec Arnej Ivkovič, tudi radijec Krke, tudi med poletjem ne miruje. Tokrat se je podal na popolnoma novo izkušnjo. Res, da je sodeloval že s številnimi slovenskimi glasbeniki in igralci, tokrat pa je dal priložnost novi vzhajajoči zvezdi, pevki Maji Marinčič, ki se predstavlja pod umetniškim imenom DIVANA.

Maja je mlada pevka iz Trebnjega, ki je sicer na Dolenjskem že precej poznana, zdaj pa stopa na svojo samostojno glasbeno pot in se želi predstaviti tudi širši Sloveniji. V minulih dneh je izdala svojo prvo pesem Metulja sva, za katero je posnela tudi glasbeni vidospot, k sodelovanju pa je povabila prikupnega mladega plesalca Arneja.

Za prizorišče videospota sta si izbrala kamnolom na Škofljici, kar pa se kljub njegovi neverjetni lepoti ni izkazalo za najbolj pametno idejo. ''Bos plesati po ostrih kamnih ni najbolj prijetno, tako da sva oba končala z kar nekaj urezninami na podplatih,'' pove Arnej, ki se kljub temu strinja s pregovorom, da je za lepoto treba malce potrpeti. Kot je razvidno iz videospota, pa si pevka za svojo pesem ni zadala najlažje naloge. Sicer si je uresničila svojo dolgoletno željo, da bi plesala s profesionalnim plesalcem, ampak kot je za Arneja značilno, je v koreografijo vključil kar nekaj vratolomnih dvigov.

Pred obema je sedaj zasluženo poletje in dopust, se pa že veselita novih projektov, ki ju čakajo, ko se vrneta domov.

Radio Krka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava