Poplave in TV šov: Tekmovalci na Kmetiji, kaj pa se je dogajalo doma?

19.9.2023 | 13:50

Nada je tekmovalcem prenesla slabe novice.

Nada je tekmovalcem prenesla slabe novice.

Razmočena tla na posestvu

Razmočena tla na posestvu

Nuša je bila zaskrbljena.

Nuša je bila zaskrbljena.

Naslednja epizoda šova Kmetija je bila posneta v času, ko so Slovenijo prizadele poplave. Preverili smo ali so v naravni katastrofi utrpeli škodo tudi domovi tekmovalcev.

Kot boste lahko videli v 12. epizodi resničnostnega šova Kmetija, so oddajo snemali tudi v času, ko so Slovenijo prizadele hude poplave. Težave z dežjem in razmočeno zemljo so imeli tudi na posestvu, a ker gre za kmetijo v hribovitem predelu Dolenjske, s poplavami seveda niso imeli težav. Povsem druga zgodba pa se je odvijala v dolini in na različnih koncih Slovenije, o čemer je tekmovalce obvestila gospodarica Nada Zorec.

Kaj pa izza kamere, so tekmovalce povezali z družinami? Kot so nam pojasnili na POP TV, so poklicali domače udeležencev šova, ki bi utegnili biti ogroženi in preverili, kakšno je stanje na njihovem območju. Na srečo je bilo z njihovimi družinskimi člani in domovi vse ok.

Kaj pa domači Nuše Maloprav, ki prihaja iz Vranskega? V oddaji bo vidno, da jo nekaj pesti, zato smo pri Ajli Džafić, njeni prijateljici in sokomentatorki oddaje Vrtnice in vino, preverili, kakšno je bilo tedaj stanje pri njej doma. »Hvala bogu takrat na Vranskem ni bilo hudo,« nam je povedala Alja in nadaljevala, da kolikor je seznanjena, tako domači, kot njihova hiša niso bili izpostavljeni nevarnosti. »Če je izvedela za dogajanje, je bila zagotovo zaskrbljena, saj je takšna oseba, da jo že male skrbi močno tarejo. Poleg tega je zelo povezana s svojo družino, zato verjamem, da je bila v skrbeh.«

V. M.
Foto: Voyo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava