FOTO: 95 let Rozalije Žibert - skromnost, preprostost in dobra volja

25.9.2023 | 14:10

FOTO: 95 let Rozalije Žibert - skromnost, preprostost in dobra volja

Pred dnevi - 20. septembra - je svojih 95 let življenja dopolnila Rozalija Žibert iz Rovišč pri Studencu. Visoki jubilej je gospa praznovala v krogu svojih domačih na svojem domu. Njen slavnostni dan so s svojim obiskom popestrili še predstavniki lokalne skupnosti in organizacij, ki so slavljenko zelo razveselili.

Prisotni so bili vsi njeni trije sinovi Jani, Franci in Fonzi ter hčerka Jožica. Žal je njen najstarejši sin Alojz – Slavko pred kratkim že preminil.

Čestitke, prijazne besede, lepe želje ter priložnostna darila so Rozaliji predali župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk v spremstvu Jelke Tršinar, predsednik Krajevne skupnosti Studenec Uroš Gorenc, predstavniki Rdečega križa (Edita Metelko, Jožica Bizjak) in Društva izgnancev Slovenije (Peter Rupar, Majda Gričar).

Ob prijetnem druženju v mirnem okolju in klepetu je gospa Rozalija odgovorila na vprašanje, kako ji je uspelo ohraniti dobro vitalnost in s tem dočakati visoko starost. Potrebuješ samo mirno življenje, skromnost, preprostost in dobro voljo.

Franci Žibert

Galerija

_zZibert (1)
_zZibert (2)
_zZibert (3)
_zZibert (4)
_zZibert (5)
_zZibert (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava