TV Kmetija: Patricija - Jaz sem iz dreka postala cvet naše družine

25.9.2023 | 13:40

Patricija Virant

Patricija Virant

Suzana in Patricija

Suzana in Patricija

Patricija zabava člane družine.

Patricija zabava člane družine.

Ribničanka Patricija Virant na posestvu šova Kmetija doživlja korenite spremembe.

Načrti Patricije Virant, da se bo ob udeležbi v šovu Kmetija lepo povezala s sotekmovalci, so sprva kar hitro splavali po vodi, saj je imela nesrečo pri ustvarjanju prvega vtisa. Člani njene družine so ji namreč kljub smehljanju nadeli etiketo negativne osebe, poleg pogostega izražanja dvomov, se je namreč zdelo, da se za nasmehom skrivajo drugačne, manj vedre misli.

No, a kasneje se je zgodil preobrat ...

»Prvi teden je bil zame res peklenski, vsi so me odrinili od sebe, govorili so mi, da sem negativna oseba … Zame je bilo tisto obdobje res, res težko. Zdaj pa se je zgodil čudež!« bo v nocojšnji oddaji zbrala svoje sveže vtise Patricija in veselo razkrila, da se sedaj med svojimi člani družine počuti odlično in da jo zelo veseli, da so v minulem obdobju prišli do spoznanja, da ni negativna oseba, za kakršno so jo sprva označili.

»Ja, jaz sem pač iz dreka postala nek cvet naše družine,« bo spremembe, ki jih doživlja, slikovito opisala 29-letna mamica, ki je kot kaže pod svoje okrilje vzela Suzana, saj jo vključila v ustvarjanje zabavnih trenutkov na posestvu.

V. M.
Foto: Voyo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava