Kmetija: Vihrava Dolenjka spremenila potek igre

27.9.2023 | 13:40

Kmetija: Vihrava Dolenjka spremenila potek igre
Kmetija: Vihrava Dolenjka spremenila potek igre
Kmetija: Vihrava Dolenjka spremenila potek igre

Opala, kolo sreče na posestvu bo obrnilo smer! Anja bo pometla s taktizerko in kraljevsko zakorakala na njeno mesto!

Anja z Otočca je prava pojava. Čeprav se iz njenih ust kobali poplava nepovezanih besed, ob katerih se mnogi sprašujejo, kaj za vraga želi povedati in čeprav so ji tuje tako spretnosti, kot preživetje v naravi, temnolaska vseeno ostaja del resničnostne igre.

Nekateri zavijajo z očmi, drugi se ji nasmejijo, a verjetno kar drži, da predvsem na neškodljiv način popestri dogajanje v šovu Kmetija.

Bo pa Anja v nocojšnji oddaji dokazala, da je z malce sreče, neobremenjenega odnosa do sveta in s kančkom dobre volje mogoče doseči veliko več, kot se zdi na prvi pogled.

Potem ko bo izbrana za dvobojevalko, bo najprej Sloveniji mimobežno naznanila, da mora pred bojem še na stranišče, zatem pa poskrbela za nepričakovano presenečenje. Njena nasprotnica bo sicer spretnejša in hitrejša, a manj natančna, zaradi česar jo bo Anja prehitela, osvojila zmago in se v svojem teatralnem stilu vrnila na posestvo.

»Mi moramo zmagati, mi bomo zmagali! Zdaj, ko sem jaz prišla, jaz bom delala, za vse tri, štiri, pet, kolikor jih je in bomo zmagali!« bo svoj novi cilj glasno napovedala Anja.

V. M.
Foto: Voyo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava