TV Kmetija: Anja je za vroče, na spletu odvrgla oblačila

24.11.2023 | 12:10

TV Kmetija: Anja je za vroče, na spletu odvrgla oblačila
TV Kmetija: Anja je za vroče, na spletu odvrgla oblačila

Anja Malešič z Otočca je sklenila vnovčiti svojo prepoznavnost, ki jo je pridobila z udeležbo v šovu Kmetija.

Tako kot kar nekaj deklet, se je po udeležbi v resničnostnem šovu tudi Anja Malešič odločila za trženje svojih čarov na platformi Only Fans. Zanimanje med sledilci na Instagramu je sprva spodbudila z videom, v katerem v trgovini poseže po plastenkah kontroverzne energijske pijače Prime, medtem ko jo snemalec pobara, zakaj ima tako drago naročnino. »A dva Prima sta tebi draga?« je odvrnila Anja in kmalu zatem razkrila, da se je lotila vročega posla.

Kot ponuja vpogled v njene objave, udeleženka šova Kmetija s popustom vabi zabave željne sledilce na spletno platformo, kjer pa jih ne čaka zgolj v zapeljivem spodnjem perilu. Ker ponuja posnetke sproščanja v kopalni kadi, se zdi, da bo naročnike razveselila tudi z bolj razgaljenimi utrinki.

Ali Anja že žanje zanimanje, ni znano, upamo pa, da med radovedneži ni mladine, ki si obraze iz sveta televizije radi vzamejo za vzor. V šolah namreč vse pogosteje poročajo o zaskrbljujočih načrtih, ki se rojevajo v mladih glavah na temo prihodnosti. Bolj kot želja po dosežkih na področju izbrane izobrazbe, namreč dekleta vabi misel na ideje o kovanju zaslužka s trženjem svoje podobe na spletu.

V. M.
Foto: osebni arhiv

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

26.11.2023+9     + (9)     – (0)     Oceni FranciD 

Hrana za bedake!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava