Tradicionalno 24. srečanje treh generacij

5.12.2023 | 13:00

Tradicionalno 24. srečanje treh generacij
Tradicionalno 24. srečanje treh generacij

V soboto, 2. decembra zvečer, je Prostovoljno gasilsko društvo Otočec pripravilo tradicionalno 24. srečanje treh generacij. V gostilni Pri Štefki se je zbralo 36 članov, 16 veteranov, ostali člani operativne enote ter Upravnega odbora PGD Otočec. Najstarejši veteran srečanja je bil 88-letni Jože Barborič. Zbrane je pozdravil in nagovoril predsednik PGD Otočec Aleš Gričar, ki je vsem zaželel prijetno druženje.

Letos julija nas je zapustil Franc Ivnik, ki je bil od devetega leta starosti do 1970. član PGD Krško, naprej pa član PGD Otočec do smrti. 23 let je bil predsednik PGD Otočec, od 2014 pa častni predsednik PGD Otočec. Prav Franc Ivnik je bil začetnik in pobudnik za tovrstna srečanja.

Po večerji je vsak prisoten preizkusil srečo pri srečelovu, glavno nagrado ročni gasilni aparat je prejel Tone Turk. Srečanje je sponzorsko podprla firma Gallus SM d. o. o. iz Šentjerneja. Za prijetno razpoloženje je na klavirsko harmoniko zaigral naš član Tone Turk, ob harmoniki pa so tudi zapeli. Na srečanju ni manjkalo dobre volje, prisotni smo se nasmejali šalam.

Helena Murgelj

Galerija

_generacije (1)
_generacije (10)
_generacije (11)
_generacije (12)
_generacije (2)
_generacije (3)
_generacije (4)
_generacije (5)
_generacije (6)
_generacije (7)
_generacije (8)
_generacije (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava