Konec za dolenjski St. Moritz

14.2.2024 | 13:30

Franci Kek je tudi v zadnji sezoni policist Stanko.

Franci Kek je tudi v zadnji sezoni policist Stanko.

Foto: promocijski material

Foto: promocijski material

Karin Komljanec, Maja Martina Merljak, Robert Korošec, Franci Kek in Jernej Kuntner so posneli še zadnje dele slovenske serije.

S peto sezono se poslavlja originalna Voyo serija Za hribom, ki bo spet popeljala v domišljijski St. Moritz, med s soncem obdane dolenjske griče, kjer naši stari junaki brezskrbno uživajo v svojem kotičku in se prepuščajo novim pripetljajem in zabavnim dogodivščinam. Vajeti v rokah še zmeraj brezkompromisno drži v rokah nesporni vodja župan Karel (Jernej Kuntner). Njegova vselej obvelja, pa tudi če je še tako nesmiselno. Da bi pri tem bil še bolj uspešen, si v peti sezoni omisli tako imenovan tri adio, da zanj odpre vohunsko agencijo. Bolje rečeno, da zanj vohuni. Pripravite se na nepričakovane zaplete, še bolj smešne situacije in vznemirljive obrate, ki bodo poskrbeli za smeh in dobro voljo.

Romantične pustolovščine in komični vrtinci

Peta sezona prinaša še razplet romantičnih zvez med Đurovim dekletom Eriko (Karin Komljanec), gostilničarko Terezo (Maja Martina Merljak) in samim Đurom (Robert Korošec). Poleg tega vas čaka še več nepričakovanih trenutkov s policistom Stankom (Franci Kek), ki kljub svojim nespretnostim skrbi za red v vasici.

Zadnja sezona na Voyo z dvema uvodnima deloma prihaja 22. februarja.

K. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava