Krkaši na obisku na OŠ Dragotin Kette

26.2.2024 | 10:20

Krkaši na obisku na OŠ Dragotin Kette
Krkaši na obisku na OŠ Dragotin Kette

V petek smo se odzvali vabilu OŠ Dragotin Kette in aktivno sodelovali na turnirju, področnem tekmovanje v košarki za Dolenjsko in Posavje. Vodstvo šole je povabilo naše košarkarje, da podprejo fante in dekleta, letnik 2007 in mlajše, ki so redno vpisani v osnovno šolo s prilagojenim programom. Tekmovale so šole OŠ Brežice, OŠ Milke Šobar Črnomelj, OŠ dr. Mihajla Rostoharja Krško in OŠ Dragotin Kette.

Z veseljem smo se odzvali, mlade sta pozdravila Jurij Macura in Jairus Hamilton. Še več: preizkusila sta se tudi v sojenju ter tako priskočila na pomoč vodji našega mladinskega pogona Domnu Zevniku, ki je odsodil vseh šest tekem turnirja. Vsi smo se zelo zabavali, najbolj pa otroci, ki so bili veseli, ker sta naša košarkarja z njimi za konec odigrala še tekmo. ''V veliko veselje in zadovoljstvo mi je bilo, ker smo se udeležili tega košarkarskega turnirja. Igrali smo z njimi, jim sodili tekme. Oboji smo se zabavali in se imeli res lepo,'' je po turnirju povedal Jairus Hamilton. ''Prav je, da se podpira športno udejstvovanje otrok že od osnovne šole naprej. Da vedo, kako pomemben je šport za dober razvoj. Šport te tudi uči za življenje, naučiš se sodelovanja v ekipi. Zato sem vesel in počaščen, ker smo se udeležili tega turnirja, ki je bil zelo dobro organiziran. Vsi smo se imeli super, tudi otroci so uživali,'' je dodal Jurij Macura.

Pomagali smo pri podelitvi nagrad in priznanj, za konec pa naredili še eno 'gasilsko' za spomin. Na tem mestu hvala šoli za vabilo. Čestitke vsem za odigrano in hvala ter poklon vsem, ki so pomagali pri organizaciji.

KK Krka

Zvočni zapisi

Jurij Macura

Galerija

_zzDragotin Kette 01 (1)
_zzDragotin Kette 01 (2)
_zzDragotin Kette 01 (3)
_zzDragotin Kette 01 (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava