Veseljak: Matej Barbo je novi sovoditelj Darje Gajšek

12.4.2024 | 14:30

Darja Gajšek in Matej Barbo                   (Foto: Nina Košar/Veseljak)

Darja Gajšek in Matej Barbo (Foto: Nina Košar/Veseljak)

Darji se bo v Jutranji budnici pridružil dolenjski glasbenik Matej Barbo. ... Pretekli teden smo vam na Veseljaku predstavili kar štiri kandidate za novega sovoditelja Darje Gajšek v Jutranji budnici. Med torkom in petkom so se v studiu namreč zvrstili Jaka Šinkovec, Nejc Kastelic, Sašo Dobnik in Matej Barbo. Nato pa je od petka pa vse do 8.4. do 12. ure potekalo spletno glasovanje. Naj kandidata pa ste tako s svojimi glasovi izbrali vi, poslušalci in gledalci Veseljaka ter bralci Veseljakove spletne strani.

Največ glasov je tako dobil glasbenik Matej Barbo, sicer pevec Ansambla Nemir. V Veseljakovo družino pa ga je v Veseljakovem dobrem dnevu pozdravil Tomaž Rot, Matej pa je ob tem razkril, da je bila voditeljska vloga njegova dolgoletna želja že iz otroštva. "Fenomenalni občutki, ker je bila to moja želja že od mladih let in nikoli si nisem upal iti v to, zdaj pa je prišla ta priložnost, za katero sem rekel, da je ne smem zamočiti," je zatem, ko je izvedel novico, povedal Matej in obljubil, da se bo potrudil 150 odstotno.

Matej sicer prihaja iz glasbene družine, saj so vsi bratje glasbeniki, člani priljubljenih narodno zabavnih ansamblov. Sam je že vrsto let član Ansambla Nemir. Kot največjega vzornika pa omenja legendarnega Lojzeta Slaka. Ob tem, da ljubi glasbo, pa Matej ljubi tudi svojo družino. S partnerko Andrejo sta se namreč novembra leta 2018 razveselila rojstva hčerkice Eme. Decembra 2020 pa sta družinico spet povečala.

K. M.
Veseljak.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava