Preobrazba; prej in potem: Vztrajnost Andreje Pancar

21.4.2024 | 17:30

Andreja Pancar prej ...

Andreja Pancar prej ...

... in potem (Foto: Mateja J. Potočnik)

... in potem (Foto: Mateja J. Potočnik)

»Življenje me vedno znova uči, da je treba vztrajati. Pregovor pravi, da gre v tretje rado, no, meni se je v četrto posrečilo priti na Janino preobrazbo. Z leti sem se naučila vztrajati. Navzven sem bila vztrajna, v sebi pa sem pogosto obupala, še preden bi karkoli zares poskusila. Vsako oviro sem doživljala kot neuspeh, in če nisem vnaprej vedela, da bom uspešna, se je nisem niti lotila. Na srečo ni več tako. Danes se podam v izkušnjo, tudi če ne vem, kaj in kako bo,« je povedala 44-letna Andreja Pancar iz Arnovega sela pri Artičah.

Andreje danes ni več strah »neuspeha«, rada stopa iz okvirov znanega in se zaveda, da je vsak korak po neznani poti priložnost za učenje in rast.

»Skozi težje življenjske preizkušnje sem že v otroštvu, ki je bilo zaznamovano s smrtmi, ponotranjila prepričanje, da se življenje pač zgodi in da sem nemočna. Ta občutek se je vlekel precej dolgo v odraslo dobo, ko sem prejela še dodatno 'porcijo' s prometno nesrečo, v kateri sem razvila ogromno novih strahov. Vendar sem se na srečo odločila, da stopim v čevlje moči, čeprav nisem imela pojma, kako bom to izpeljala. A ko se človek zares odloči, začnejo prihajati rešitve, začne prihajati po-moč. Moja pot v razumevanje našega notranjega sveta in življenja ter s tem v reševanje trdovratnega občutka nemoči se je začela s šolanjem za bioterapevte karmične diagnostike pri Neli Rep, kjer danes tudi sama predavam in poučujem reiki, tehniko, ki nam pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja. Odtlej se v mojem življenju vrstijo izobraževanja, vsako mi doda košček v mozaik razumevanja sebe in svojih življenjskih (pre)izkušenj,« je razlagala Andreja, ki je med študijem djotiša – indijske vedske astrologije – spoznala vpliv karmične popotnice.

Učila se je tudi drugih tehnik: EFT, čuječnosti, Tesla metamorfoze …

Nadaljevanje prispevka si lahko preberete v reviji Jana,  št. 16., 16. april, 2024.

Andreja Comino

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava