Ste opazili Jerco Legan v seriji Skrito v raju?

24.5.2024 | 12:20

Ste vedeli, da je igranje velika strast Jerce Legan? Že kot deklica je sanjarila o tem, da bi se nekoč preizkusila kot igralka. Morda niste vedeli, a za seboj ima že kar nekaj prizorov v znanih serijah.

Jerca Legan  s sinovoma, ki sta po njej podedovala igralski talent. (Foto: osebni arhiv)

Jerca Legan s sinovoma, ki sta po njej podedovala igralski talent. (Foto: osebni arhiv)

Nekdanja novinarka in antropologinja Jerca Legan se že nekaj časa preizkuša kot igralka. Nazadnje smo jo lahko videli prav v popularni seriji Skrito v raju, kot voditeljica informativne oddaje je namreč nastopila v zadnji epizodi in sicer v prizoru, v katerem je v studiu gostila Edvarda Steinerja in z njim poklepetala o zdravstveni reformi.

Jerca se je sicer kot igralka preizkušala v mladosti v okviru gledaliških skupin, za pojavljanje v znanih serijah pa je bil kot kaže odločilen trenutek, ko so jo opazili agenti za kasting. »Ko sem fanta (op. a. sinova) peljala na avdicijo za neko reklamo, so me tamkajšnji agenti pobarali, zakaj se ne  bi v kakšni vlogi preizkusila tudi sama. In tako se je začelo,« je pred časom pojasnila za revijo Lady in razložila, da se je pričela sprva v serijah pojavljati z  manjšimi gostujočimi vlogami, leta 2021 pa je denimo že imela pravo vlogo v seriji Sekirca v med. Medtem ko je v omenjeni seriji igrala prvo damo  Kamnika – županovo ženo Jolando Šabec, je z manjšimi vlogami nastopila tudi v serijah Ja, šef, Nekoč so bili ljudje in Leninov park.

Jerca Legan v seriji Skrito v raju (Foto: POP TV)

Jerca Legan v seriji Skrito v raju (Foto: POP TV)

V. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava