Športni dan krkašev

11.6.2024 | 13:00

Tudi v Krkinem jubilejnem letu so se Krkini sodelavci na igriščih športnega parka na Loki zbrali na športnem dnevu, ki je vrhunec celoletnih športnih dejavnosti. To je bil še en dan timskega duha, zdrave tekmovalnosti in dobrega razpoloženja, na katerem so krkaši pokazali svoje talente in kondicijo v številnih športnih disciplinah in dejavnostih ter krepili dobre medsebojne odnose.

Športni dan krkašev <strong><br /></strong>
Športni dan krkašev <strong><br /></strong>

Tekmovanj so se udeležili številni športni navdušenci pa tudi navijači. V sklopu tekmovanja Izbiramo najboljšo ekipo v športni rekreaciji so potekale tekme v odbojki na mivki, atletskem mnogoboju in košarki. Krkaši so se pomerili tudi v pikadu, teku trojk in veslanju. Za ljubitelje hoje smo organizirali pohod, za rekreativne kolesarje pa kar štiri kolesarske izlete – dva po dolenjski trasi, tretjega pa iz Ljubljane do športnega parka na Loki, četrti pa je potekal čez Hmeljnik v dolino Radulje in na Loko. Ostali so se lahko preizkusili v vožnji s čolnom ali supom po reki Krki. V minuli sezoni pa so se krkašice in krkaši pomerili tudi v kegljanju, šahu, streljanju, nogometu, badmintonu, namiznem tenisu, veleslalomu in smučarskih tekih.

Najboljšim ekipam smo takoj po končanih tekmah podelili pokale.  Tako v tekmovalnem delu kot v množični športni udeležbi, ki se prav tako točkuje, so bili letos najboljši sodelavci Oskrbne verige.

Tudi letos so razglasili naj športnika. Tokrat sta plaketo in posebno Krkino značko prejela Sandra Turk, vrsto let uspešna odbojkarica, zdaj pa ena najboljših rekreativnih igralk badmintona in tenisa pa tudi pikada, kegljanja in veslanja ter dejavna članica upravnega odbora Trim kluba Krka, ter Aleksander Bradač, prav tako eden najboljših rekreativnih igralcev tenisa v regiji in širše, odličen tudi v badmintonu in pikadu. Oba sta neutrudna motivatorja Krkine športne ekipe, s svojim osebnim angažiranjem in doseženimi rezultati pa med najbolj zaslužnimi za Krkine zmage na Delavskih športnih igrah.

Sicer pa so Krkine športnice in športniki dejavni tudi na Delavskih športnih igrah, letos že 64. po vrsti, kjer so se vse od leta 1985 pa do danes uvrstili na prvo mesto. Za tako dolgo in konstantno prevlado na področju delavskega športa v regiji, gre zasluga mnogim generacijam odličnih športnic in športnikov, ki zelo uspešno zastopajo naše podjetje tudi v današnjem času. Letošnja sezona bo prelomna in še posebej pomembna, saj lahko osvojimo 40. zaporedno zmago.

Krka d.d.

Galerija

sportni dan (1)
sportni dan (2)
sportni dan (3)
sportni dan (4)
sportni dan (5)
sportni dan (6)
sportni dan (7)
sportni dan (8)
sportni dan (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava