Piknik pred poletnimi počitnicami: Živel tradicionalni piknik

21.6.2024 | 09:20

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto spoštuje tradicijo in iz leta v leto ponavlja pri mladih priljubljene akcije. Tokratnega piknika ob skorajšnjem zaključku šolskega leta se je tako udeležilo nekoliko manj otrok in staršev - bilo jih je okoli 50 -, za pečene dobrote in obilico osvežilnih pijač je poskrbel klub, 'mesovje' je obračal sam predsednik kluba gospod Jernej Jedlovčnik, mamice najmlajših članov pa so znova razveselile s sladkarijami.

Piknik pred poletnimi počitnicami: Živel tradicionalni piknik

Piknik je potekal na dveh lokacijah: v hladni dvorani za devetimi mizicami, kjer so se pomerili otroci in najbolj zagrizeni starši. Nagrade so bile simbolične, a tako otroci kot odrasli so si lesene medalje s širokim nasmehom obesili okoli vratu in se ponosno postavili pred fotografski aparat. Ostali so se družili v prijetni senci stavbe, v kateri deluje Dolenjski namiznoteniški center.

Nad dobro pripravljenim srečanjem vodstva kluba, otrok, staršev in starejših igralcev sta bdela agilni Amadej Seničar, ki je prevzel tudi vlogo spretnega spikerja in Manca Fajmut Seničar, ki je delila pravico tistim, ki so se trudili na prijateljskih tekmah. Po načrtu naj bi se zbrani družili kakšni dve uri, a je srečanje trajalo skoraj štiri, in kar je tudi pomembno, brez – mobitelov. Bilo je veliko časa tudi za iskrive pogovore.

J. P.

Galerija

_zzzpiknik (1)
_zzzpiknik (2)
_zzzpiknik (3)
_zzzpiknik (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava