Župan Gregor Macedoni prejel priznanje za »najžupana« jugovzhodne in srednje Evrope

5.7.2024 | 10:30

V Sarajevu, glavnem mestu Bosne in Hercegovine, je 27. junija 2024, potekala 45. podelitev priznanj »Najmenedžer« najuspešnejšim osebnostim in podjetjem iz jugovzhodne in srednje Evrope. Priznanje za najboljšega župana (»najgradonačelnik«) v kategoriji mest iz regije je letos prejel župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni.

Zlate  plakete je podelil častni predsednik organizacijskega odbora dogodka  Stjepan Mesić, nekdanji predsednik Republike Hrvaške.

Zlate plakete je podelil častni predsednik organizacijskega odbora dogodka Stjepan Mesić, nekdanji predsednik Republike Hrvaške.

Strokovna komisija, sestavljena iz uglednih menedžerjev, znanstvenikov, predstavnikov javnih institucij ter dosedanjih dobitnikov omenjenega priznanja, je izbirala med številnimi predlogi v različnih kategorijah s področja diplomacije, lokalne samouprave, podjetništva, bančništva, komuniciranja in kulture.

Namen izbora je spodbujanje odličnosti in uspešnosti v različnih sektorjih. Dobitnikom priznanj je na slavnostni podelitvi, ki jo je spremljalo veliko število medijev z neposrednim televizijskim prenosom, zlate plakete podelil častni predsednik organizacijskega odbora dogodka Stjepan Mesić, nekdanji predsednik Republike Hrvaške. 

MO Novo mesto

Galerija

_zzzSarajevo (1)
_zzzSarajevo (2)
_zzzSarajevo (3)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

10d nazaj–1     + (1)     – (2)     Oceni true truic 

priznanje iz Pekla.....priznanje pripadnosti :) Pa tak lep ponosen nasmešek......peklenski.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava