© 2025 Dolenjski list Novo mesto d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Delavnica priprave jedi iz mesa drobnice


B. G.; Foto: Andrej Križ in Boris Grabrijan
21. 11. 2019, 10.15
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

_zzzzzzdelavnica__1_.jpg
Arhiv Lokalno.si
_zzzzzzdelavnica (1)
_zzzzzzdelavnica__8_.jpg
Arhiv Lokalno.si
_zzzzzzdelavnica__9_.jpg
Arhiv Lokalno.si

Spoštovani! Vabimo vas, da se udeležite delavnice razseka in konfekcioniranja ovčjega trupa ter priprave jedi iz drobnice, ki jo Javni zavod Krajinski park Kolpa pripravlja v okviru projekta »CLLD – Novi izzivi slovenske drobnice« - za naročnika RC Novo mesto.

Delavnico, ki bo na Turistični kmetiji Žagar v Damlju (KS Sinji Vrh), bo izvedel vrhunski kulinarični mojster mag. Janez Zalar, predavatelj na Višji šoli za gostinstvo in turizem Bled - v ponedeljek, 25. novembra 2019, ob 16.30 uri. Rezultat strokovnega prikaza bodo udeleženci tudi poskušali.

Svojo udeležbo potrdite Tončki Jankovič, KP Kolpa na:

e-naslov info@kp-kolpa.si , ali na

mobilno številko 041 622 877.

Delavnica je za udeležence brezplačna.

Dogodek je sofinanciran tudi s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja – Evropa investira v podeželje.


© 2025 Dolenjski list Novo mesto d.o.o.

Vse pravice pridržane.