Delavnica priprave jedi iz mesa drobnice



Spoštovani! Vabimo vas, da se udeležite delavnice razseka in konfekcioniranja ovčjega trupa ter priprave jedi iz drobnice, ki jo Javni zavod Krajinski park Kolpa pripravlja v okviru projekta »CLLD – Novi izzivi slovenske drobnice« - za naročnika RC Novo mesto.
Delavnico, ki bo na Turistični kmetiji Žagar v Damlju (KS Sinji Vrh), bo izvedel vrhunski kulinarični mojster mag. Janez Zalar, predavatelj na Višji šoli za gostinstvo in turizem Bled - v ponedeljek, 25. novembra 2019, ob 16.30 uri. Rezultat strokovnega prikaza bodo udeleženci tudi poskušali.
Svojo udeležbo potrdite Tončki Jankovič, KP Kolpa na:
e-naslov info@kp-kolpa.si , ali na
mobilno številko 041 622 877.
Delavnica je za udeležence brezplačna.
Dogodek je sofinanciran tudi s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja – Evropa investira v podeželje.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se