Master Chef Wild na ognju


Da bi si GG-ji iz Rodu gorjanskih tabornikov popestrili marec, smo se odločili, da izvedemo svoj Master Chef Wild. V soboto, 25.3.2017, smo se zbrali v Portovalu. Nabrali smo drva in postavili ognje. Nato smo se posvetili kuhanju. Pripravili smo pester meni: enolončnico, pico, dolenjski twist s čokolado, banane, šmoren ... Posebnost našega kuharskega podviga je v tem, da smo vso hrano pripravili na ognju. Veselo smo malicali in pokušali že med kuho, na koncu pa pospravili še vse, kar smo pripravili. S polnimi trebuhi smo ob spremljavi kitare prepevali se dolgo v večer.
Odločili smo se, da naslednji materinski dan kuhamo našim taborniškim mamam.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se