Osmrtnice

Dolenjska

ZAHVALA

Kogar imaš rad, nikoli ne umre,
le daleč, daleč je…

Ob boleči izgubi našega dragega

CIRILA KUKMANA

iz Dolenjega Kamenja 20

se iskreno zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem sosedom sodelavcem Zdravstvenega doma Krško in AMZS Novo mesto, ki ste nam stali ob strani, nam izrekli iskreno sožalje, za vse vzpodbudne besede, za darovane sveče in svete maše. Posebna zahvala Jožici Janežič in družini Markovič, g. župniku Mitji Buliču za opravljen obred, Pogrebni službi Oklešen za organizacijo in lepo izvedbo pogreba, pevcem za lepo odpete pesmi in zaigrani Tišini ter osebju bolnišnice Golnik. Hvala vsem, ki v zahvali niste posebej imenovani, pa ste bili del očetovega življenja.

Žalujoči: vsi njegovi

Sporočamo žalostno vest, da je v 93. letu starosti umrla

MARIJA KOCJAN,

12. 12. 1930 – 1. 12. 2023,

s Podrebra 2, Straža.

Pogreb bo v torek, 5. decembra, ob 14. uri na pokopališču v Dolenji Straži. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Bela krajina

Sporočamo žalostno vest, da je v 85. letu starosti umrla

PAVLA PUSTAVRH

iz Drganj dola pri Semiču.

Pogreb bo v torek, 5. decembra, ob 14. uri na pokopališču pri Svetem duhu v Semiču. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici.

Sporočamo žalostno vest, da je v 49. letu starosti umrl

ANDREJ ŽVAB,

po domače Peričev Andrej,

s Kvasice.

Pogreb bo v ponedeljek, 4. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Dragovanji vasi. Žara bo na dan pogreba od 11. do 14.30 ure v mrliški vežici v Dragatušu.

Posavje

ZAHVALA

Hotel sem uloviti ptico - pa je odletela.
Hotel sem utrgati cvet - pa je ovenel.
Hotel sem vam še nekaj povedati - pa sem odšel.

Z bolečino v srcu smo se 20. novembra še zadnjič poslovili od dragega strica, brata, soseda, in prijatelja

ANTONA HEIMBRINGA

s Koritnega 18.

Ob boleči izgubi strica Toneta izrekava besede zahvale Domu upokojencev Sevnica ter dr. Juriju Pesjaku za ves trud in prijaznost vseh zaposlenih, ki so naju vedno lepo sprejeli, g. župniku iz Sevnice za obiske in molitve. Hvala za vsako lepo besedo, stisk rok, objem, za darovane sveče in svete maše, denarno pomoč kolektivu Pošte Brežice ter vse denarne prispevke. Hvala tudi za vso pomoč Jožici, Heleni, Janiju in Anici ter Liji Prah za tako lepo in sočutno prebran govor. Hvala tudi g. župniku Ludviku Žagarju za lepo opravljeno sveto mašo ter ganljive besede ob slovesu. Hvali družini Prah za vso pomoč pri delu, vsako lepo besedo, ker so strica Toneta imeli radi ter ga spoštovali, da je zadnja leta življenja lepo preživel med njimi. Ohranite ga v lepem spominu. Hvala tudi pogrebni službi in cvetličarni Žičkar ter restavraciji Štefanič za pogostitev. Zbogom, stric Tone. Večna luč naj ti sveti. Počivaj v miru.

Žalujoči: nečakinji Jožica in Anica ter vsi, ki so ga imeli radi

ZAHVALA

Ob boleči izgubi našega dragega

ANDREJA KOMUČARJA

iz Sobenje vasi

se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste nam v teh težkih trenutkih stali ob strani. Hvala sorodnikom, prijateljem, znancem in sovaščanom za izrečene besede sožalja, sveče, svete maše in prispevke. Zahvaljujemo se osebju Dializnega centra Krško in internega oddelka SB Brežice, gospodu župniku Jožetu Packu za cerkveni obred in poslovilne besede. Hvala njegovim prijateljem, pevcem cerkvenega zbora s Čateža ob Savi za petje ob zadnjem slovesu. Hvala PGD Sobenja vas in Cerina za častno stražo in spremstvo na njegovi zadnji poti. Iskrena hvala govornikoma Jožetu Savniku in Toniju Petriču za ganljive besede ob slovesu. Hvala Invalidskemu društvu ILCO, Društvu izgnancev ter cvetličarni in pogrebnim storitvam Žičkar. Hvala vsem, ki ste ga imeli radi in ga boste ohranjali v lepem spominu. Še enkrat iskrena hvala.

Vsi njegovi

Sporočamo žalostno vest, da je v 85. letu starosti umrl

JOŽE ZORKO

s Sel pri Dobovi 95.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu v ponedeljek, 4. decembra, ob 14. uri na pokopališču v Dobovi. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti umrla

ANA LIPEJ

iz Dečnega sela 40 a.

Pogreb bo v torek, 5. decembra, ob 14,30 uri na pokopališču v Artičah. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici

Sporočamo žalostno vest, da je v 100. letu starosti umrla

ANGELA SLAK,

rojena Slivšek,

iz Krške vasi 66.

Pogreb bo v torek, 5. decembra, ob 15. uri na pokopališču na Velikih Malencah. Na dan pogreba bo od 10. ure dalje ležala v tamkajšnji mrliški vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočamo žalostno vest, da je v 74. letu starosti umrl

STANKO ZLOBKO

s Črešnjic pri Cerkljah 3.

Pogreb bo v ponedeljek, 4. decembra, z mašo ob 15. uri, na pokopališču v Cerkljah ob Krki. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji farni cerkvi. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Arhiv rubrike Osmrtnice in zahvale ›

Osmrtnice na Dolenjskilist.si ›

Radijske osmrtnice in zahvale ›