Začetek študijskega leta na FOŠ Novo mesto

7.10.2011 | 14:00

Začetek študijskega leta na FOŠ Novo mesto
Začetek študijskega leta na FOŠ Novo mesto

V torek, 4.10.2011, se je uradno začelo novo študijsko leto na Fakulteti za organizacijske študije v Novem mestu, na katero so letos prvič vpisali študente na vse tri (VS, MAG in DR) stopnje študijskih programov Menedžment kakovosti. Študijsko leto se je začelo v torek, 4. oktobra z Uvodnim tednom na FOŠ. Ob 16. uri je dekan FOŠ, izr. prof. dr. Boris Bukovec, v Mali dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine z uvodnim nagovorom pozdravil študente vseh stopenj ter jim zaželel prijeten ter uspešen začetek novega študijskega leta. Sledilo je uvodno predavanje strokovne sodelavke, ki je študentom predstavila spletni referat, ključne pravilnike FOŠ, delo Študentskega sveta in aktivnosti, ki se izvajajo na fakulteti.

Uvodnemu delu je sledilo neformalno druženje študentov in zaposlenih v prijetnem ambientu Kulturnega centra Janeza Trdine, kjer so novi in stari študentje izmenjali svoje občutke in pričakovanja ob začetku študijskega leta.

Ob 18. uri pa so tako v torek kot tudi v četrtek organizirali delavnico na temo pisanja znanstvenih prispevkov, ki jo je vodil izr. prof. dr. Milan Ambrož. Delavnice so se udeležili predvsem magistrski in doktorski študentje, ki jim je tematika blizu in jim bo koristila pri nadaljnjem študiju.

V prvem tednu so tako študente opremili z vsemi informacijami, ki jih bodo potrebovali skozi študij, v torek, 11.10.2011, pa se začnejo prva predavanja na 1. stopnji.

J. Š.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava