Učenci OŠ Dragotina Ketteja na slovenski obali

12.6.2013 | 09:20

Učenci OŠ Dragotina Ketteja na slovenski obali
Učenci OŠ Dragotina Ketteja na slovenski obali

Učenci in učitelji novomeške OŠ Dragotina Ketteja smo imeli v Strunjanu od 3. -7. junija letno šolo v naravi. Vrnili smo se polni lepih in nepozabnih vtisov. Vsak dan smo se v hotelskem bazenu trudili in trenirali za morske konjičke in delfinčke. Z ladjico smo se odpeljali vse do Pirana in si ogledali akvarij ter benečansko hišo, kjer smo postali princeske na zrnu soli in vitezi oziroma princi. V tehničnih delavnicah smo naredili čudovite vazice s školjkami in stenske obešanke z morskimi motivi. Svoje znanje smo lahko preverili pri naravoslovnem kvizu.

Seveda pa nismo pozabili tudi na šolo, saj smo vsak dan pridno pisali dnevnik in reševali naloge v delovnih zvezkih. Tudi na čistočo smo morali paziti, saj smo ocenjevali urejenost sob. Prava avantura je bil pohod skozi 550m dol tunel v Portorož, kjer smo si privoščili sladoled in kupili spominke. Zadnji večer smo odigrali še tombolo, učiteljica pa nam je podelila še plavalne diplome.

Zdaj smo zopet sedli v šolske klopi, na lepa doživetje pa nas bodo med drugim spominjale tudi fotografije. Oglejte si jih tudi vi!

Vida Marolt, prof. def.
ravnateljica OŠ Dragotina Ketteja

Galerija

obala-001
obala-002
obala-003
obala-004
obala-005
obala-006
obala-007
obala-008
obala-009
obala-010
obala-011
obala-012
obala-013

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava